cotabita_principal

Florin Chilian a reactionat deosebit de dur la declaratiile "prietenilor" lui Gabriel Cotabita, de unde reiesea ca artistul aflat in coma nu ar mai avea multe zile de trait.

Chilian crede ca ceilati doi colegi ai sai nu urmaresc decat sa obtina popularitate din drama familiei Cotabita

"Decat cu asa prieteni apropiati, mai bine fara! Adrian Enache şi Mihai Pocorschi... bieti nemernici care nu tin cont de drama sufleteasca a familiei.... Daca ar fi avut un concert profitau de ocazie sa-l anunte si pe ala in context, dar n-au. Las' ca poate le vin cantari acum in urma indiscretiei jegos de grosolane pe care au facut-o", a scris Florin Chilian pe pagina sa de pe reteaua de socializare.

florin chilian

"Noi ne rugam pentru Gabi, doar ca, din pacate, nu mai avem de ce... Am vorbit cu Mihai Pocorschi iar medicii au spus ca lui Gabi nu-i mai funcţioneaza creierul şi ca a intrat in moarte cerebrala. Din pacate, nu se mai poate face nimic acum", spunea Adrian Enache.

cotabita

La randul sau, Mihai Pocorschi, coleg cu Cotabita in trupa VH2, a confirmat ca reputatul artist, internat inca de vineri, nu are activitate cerebrala
"Nu exista activitate cerebrala, din cate ştiu eu. De ce sa spunem ca e mort sau ca nu e mort?! Toata lumea are speranţa. Vom vedea ce se intampla. Nu ascunde nimeni informaţiile, cert e ca nu şi-a revenit", declarase Mihai Pocorschi.

(M.N.)
 

Citeste despre:gabriel cotabita, cotabita coma, cotabita spital, florin chilian, mihai pocorschi, adrian enache


Share On Facebook