Florin Salam
Roxana si Florin Salam au fost prezenti intr-o emisiune de televiziune

Florin Salam si-a botezat fiica, pe Jaqueline Maria, luni, iar la petrecere a avut numai bucate alese si invitati pe masura. Toata distractia l-a saracit pe Salam.

Cantaretul a scos din buzunar bani grei pentru petrecerea de botez a fiicei sale cu Roxana Dobre. Micuta a venit pe lume in luna septembrie a anului 2015, iar luni a fost botezata crestineste la o biserica din zona 1 Mai din Capitala.

Cheful s-a tinut la un restaurant de lux, unde pentru fiecare meniu, Salam a platit cateva sute de euro. CANCAN.ro, site-ul numarul 1 din Romania, a aflat ca artistul a scos din buzunar in jur de 20 de mii de euro pentru petrecerea de seara, unde invitatii s-au delectat cu mancaruri fine, bauturi scumpe si muzica pe alese. Doar tinuta micutei a costat cateva mii de euro, insa mai prejos nu s-a lasat nici Betty, fiica cea mare a lui Salam, a carei vestimentatie a costat in jur de 2.000 de euro. "Cand vine vorba de familie, Florin nu tine cont de nimic. Da totul. Are trei copii acum, pentru ei munceste, lor sa le ofere totul. Suma asta nici nu a contat pentru el.", a declarat o sursa din anturaj, pentru CANCAN.ro.

Roxana Dobre, emotionata pana la lacrimi in ziua botezului micutei Jaquelin
Roxana Dobre, emotionata pana la lacrimi in ziua botezului micutei Jaquelin

In 2008, Florin Salam a ramas vaduv la numai 27 de ani, dupa ce sotia sa, Fanica, s-a stins din viata pe patul de spital, dupa o lupta grea cu o boala la ficat. Au urmat ani grei pentru manelist, care a fost nevoit sa isi creasca singur cei doi copii, Betty si Dani. Moartea sotiei sale l-a bagat pe manelist in cea mai crunta depresie, recunoscand in exclusivitate pentru CANCAN.RO ca a recurs la droguri pentru a uita de durere. Au trecut sapte ani de atunci, iar Salam si-a refacut viata de abia in urma cu un an, atunci cand a cunoscut-o pe Roxana Dobre.

Citeste si:

Florin Salam a cantat pe 20 de mii de euro in Germania. Poze explozive de la nunta unor milionari din Hamburg / FOTO

CANCAN.ro dezvaluie detalii nestiute despre crestinarea fiicei lui Florin Salam! Avem invitatia de botez!

Cancan

Larisa Ciuta

Citeste despre:florin salam, botez fiica salam, roxana dobre, cancan


Share On Facebook