Florin Salam, primele declarații după ce s-a spus că era drogat când a fost filmat în metrou: „Eram puțin «pișcat»”

Publicat: 13/06/2019 | 13:35
Florin Salam, primele declarații după ce s-a spus că era drogat când a fost filmat în metrou: „Eram puțin «pișcat»”

Florin Salam a făcut primele declarații după ce s-a spus că era drogat când a fost filmat în metrou zilele trecute. Controversatul artist a fost tranșant la adresa tânărului care l-a surprins în ipostaze delicate în timpul călătoriei făcute în subteran.

Citește și: Roxana Dobre a rupt tăcerea după filmarea șocantă cu Florin Salam în metrou. “Nu este bolnav, era doar…”

Florin Salam, primele declarații după ce s-a spus că era drogat când a fost filmat în metrou

Cunoscutul manelist Florin Salam a postat un mesaj pe o rețea de socializare în care a negat că era drogat, așa cum mulți internauți s-au grăbit să afirme. El a oferit și o explicație pentru starea destul de delicată în care se afla: era “puțin pișcat”, a spus acesta în postarea lui în care l-a criticat pe tânărul care l-a filmat. Cântărețul a subliniat că acesta l-a înregistrat doar când stătea liniștit, nu și când a făcut zeci de poze cu acei călători care și-au dorit o poză cu el.

“Țin să vă anunț: nu-i rușine să mergi cu metroul. Eram puțin «pișcat» și am zis să plec cu metroul. Asta nu însemnă că eram drogat, cum se scrie prin presă și pe rețelele de socializare. Vă iubesc, fanii mei! Dar copilul ăla nu a filmat când făceau toți poze cu mine, m-a prins în postura aia. Sper că ai făcut bani. Doamne ajută! Vă rog, toți fanii mei să distribuiți”, a scris Florin Salam pe contul său oficial de Facebook.

Citește și: Duet de senzaţie la Sala Palatului! Florin Salam şi Connect-R au cântat împreună

Nu este prima dată când numele lui Florin Salam este pus în aceeași propoziție cu substanțele interzise. Mai mult, în vara anului trecut, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a făcut publică o poză compromițătoare în care manelistul apare într-o cameră de hotel alături de o puștoaică complet dezbrăcată, iar pe masa lângă care se află era un praf alb.

Citește și...