Fosta asistentă TV e… super-erotică! S-a pozat explicit pe o plajă, iar imaginile au ajuns la noi!

Publicat: 01/06/2019 | 23:11

Florentina Raiciu, unul dintre cei mai cunoscuți ”iepurași” Playboy din România, a oferit un adevărat regal de senzualitate pe o plajă din Spania. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai HOT imagini ale începutului de sezon estival. (Cel mai bine platit job din București) Atenție, conținut nerecomandat cardiacilor. (CITEȘTE ȘI: CREDINCIOSUL GIGI BECALI L-A SFIDAT PE PAPA FRANCISC! FILMĂRI ÎN EXCLUSIVITATE CU MILIONARUL & ”CANCELARUL” SĂU)

Recent, Florentina Raiciu, una dintre cele mai sexy prezențe din showbiz-ul românesc, a fost protagonista unei ședințe foto de-a dreptul incendiare, care s-a desfășurat pe o însorită plajă din Spania. Acolo unde blondina se bucură pe deplin de o minunată vacanță. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

În cele mai seducătoare costume de baie, care-i puneau în evidență trupul perfect, sexoasa blondină s-a jucat, pur și simplu, cu obiectivul aparatului de fotografiat. Ca o adevărată profesionistă, s-a lăsat imortalizată în poziții îndrăznețe.

Florentina Raiciu, ipostaze incendiare pe plajă

Nerecomandat cardiacilor, rezultatul shootingului, ajuns și în posesia site-ului nr.1 din România, va fi, cu siguranță, apreciat de întreaga suflare masculină. (NU RATA, AICI: ”JUNIORUL” TEMUTULUI NUȚU CĂMĂTARU A DAT CHEF LA ELIBERAREA DIN ÎNCHISOARE! VIDEO EXCLUSIV CU ”REGELE MANELELOR” ȘI…)

Florentina Raiciu, ședință foto incendiară

 Pasionată de tradiţii şi port popular

Florentina Raiciu, pe numele din buletin Florentina Ana-Maria Raiciu, a pozat de cinci ori în Playboy între anii 2010 și 2015. Este pasionată de tradiţiile şi portul popular românesc, motiv pentru care a deschis împreună cu mama ei un magazin care comercializează ii, icoane pictate manual şi vase din ceramică. (NU RATA, AICI: MUSCULOSUL DE LA ”BURLĂCIȚA” ȘI-A RĂPUS IUBITA FOTOMODEL! AVEM DETALIILE UNEI SUPER-TELENOVELE)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)