Fosta doamnă Năstase a fost agresată de soț în shaormerie. Florin Pastramă a băgat-o la colț și…

Publicat: 14/07/2020 | 23:38

Un incident uluitor, ținut până acum ”la secret”, este pe cale să șocheze întreg showbiz-ul autohton. Fosta doamnă Năstase a fost protagonista unor scene halucinante. Brigitte a fost agresată, în propria shaormerie, de către Florin Pastramă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, detalii și imagini ale episodului violent. Atenție, conținut cu un puternic impact emoțional!

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte și imagini incredibile legate de „ciocnirea” care s-a produs în cuplul Brigitte – Florin Pastramă. (CITEȘTE ȘI: FIUL LUI BRIGITTE PASTRAMĂ, DEZVĂLUIRI ULUITOARE: ”AVEAM MOMENTE CÂND CERȘEAM UN LEU”)

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, în urmă cu aproximativ o lună și jumătate, fosta doamnă Năstase a fost protagonista unui incident șocant, care ar putea fi lesne catalogat drept violență domestică.

Brigitte Pastramă, mega-scandal cu fiul ei
Brigitte Pastramă, mega-scandal cu soțul ei

Mai exact, Brigitte ar fi fost agresată de soțul ei. Incidentul pe care cei doi și l-ar fi dorit păstrat ”la secret” s-a petrecut chiar în shaormeria pe care aceștia o dețin în zona Fundeni din Capitală. (NU RATA: BRIGITTE ESTE PROFUND NEMULȚUMITĂ DE STILISTUL SOȚULUI EI. „MI L-A TUNS PARCĂ E CEAUȘESCU!”. CUM SE APĂRĂ „ACUZATUL”: „DE CE NU A VENIT CU EL DE MÂNUȚĂ SĂ…”)

Din câte se pare, în urma unei discuții extrem de tensionate, pe care aceștia au purtat-o într-o cameră din spatele fast-food-ului, Florin Pastramă și-ar fi ieșit din fire și s-a năpustit asupra soției sale. Extrem de furios, Florin Pastramă n-ar fi ezitat să-i aplice o corecție fizică și să o tragă de păr pe fosta doamnă Năstase, după ce a băgat-o, literalmente, la colț.

Fosta doamnă Năstase a fost agresată de soț în shaormerie

Cu toate că scandalul dintre cei doi ar fi fost auzit și de angajații care se aflau la muncă, Florin Pastramă nu s-a lăsat cu una cu două. Chiar dacă Brigitte părea îngrozită de tratamentul și comportamentul lui Florin, acesta se arăta de neînduplecat. (VEZI ȘI: CUM S-A ISCAT RĂZBOIUL ÎNTRE BRIGITTE ȘI FIUL EI. LA MIJLOC AR FI VORBA DE O VILĂ MOȘTENITĂ DE LA…)

Incident șocant în familia Pastramă

Rămâneți pe CANCAN.RO pentru a afla mai multe detalii despre episodul violent din familia Pastramă. D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale) va publica, în curând, înregistrarea imaginilor șocante în care fosta doamnă Năstase este agresată de soțul ei.

Brigitte Pastramă ar fi fost agresată de soț

Brigitte, mega-dispută cu fiul ei!

Vă reamintim că, în urmă cu câteva săptămâni, întreg showbiz-ul a fost șocat după ce fosta doamnă Năstase și-a denunțat fiul la Poliție. Fosta concurentă de la „Ferma” a susținut că Robert împreună cu câțiva amici i-ar fi vandalizat casa și i-ar fi furat una dintre mașini. ”Mi-a fost furată mașina și vandalizată! M-a agresat împreună cu mai mulți indivizi pe care i-am găsit în casă și care mi-au distrus casa”, declara Brigitte Pastramă, la ieșirea din sediul Poliției.

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, războiul dintre mamă și fiu ar fi pornit de la vila pe care Brigitte a moștenit-o în urma decesului fostului soț, Octavian Sfăt. Conform unor surse din anturajul vedetei, în urmă cu ceva timp, atunci când fosta doamnă Năstase a decis să vândă imobilul din Timișoara, i-ar fi promis fiului ei că îi va cumpăra o locuință în București. Doar că, odată cu trecerea timpului, vedeta se pare că nu și-a onorat promisiunea.

De la acest lucru, de ceva vreme, între Robert și Brigitte s-ar fi iscat unele momente tensionate, iar lucrurile ar fi escaladat destul de repede pentru că tânărul s-ar fi considerat nedreptățit de mama lui. (NU RATA: FIUL LUI BRIGITTE A CONDUS VOLKSWAGENUL LUI PASTRAMĂ CU FRÂNA DE MÂNĂ TRASĂ ȘI… CUM A FOST SALVATĂ BRUNETA DIN MÂINILE AGRESORULUI. „DACĂ NU INTERVENEA FLORIN…”)

Brigitte Sfăt și-a reclamat fiul autorităților
Brigitte Sfăt și-a reclamat fiul autorităților

Și-a alungat fiul din casă

”Nu vreau să spun acum despre personalitatea ei. L-a chemat și pe Florin, l-a trezit din somn. L-a pus să mă tragă de mână și să mă dea afară. M-a dat afară desculț din casă și mi-a dat un brânci în fața ușii. Eu am sărit gardul. Eram oarecum sechestrat în curte. Mi-a zis că nu mă mai ține în casă, că sunt un copil neobrăzat. M-a dat afară din casa în care am stat doi ani.

Am ajuns la intrare și mama a început să-l înjure pe Florin, că de ce mi-a deschis ușa. Florin, săracul, nici nu-mi dăduse cheia. Mama s-a dus și i-a dat un brânci lui Florin, un capac… că de ce a făcut asta. Și foștii ei soți, relațiile pe care le-au avut, ei trebuiau să-și ia rolul de tată și să folosească violența domestică, ceea ce mi se pare că nu asta înseamnă educație. O mamă trebuie să ofere educație prin cuvinte și printr-o educație normală și rațională”a declarat Robert Sfăt, într-o emisiune TV.

Brigitte, doi copii din căsniciile anterioare

Robert Sfăt are 19 ani și pare să fi moștenit mare parte din trăsăturile fizice ale mamei sale. ”Juniorul” lui Brigitte a fost elev la un liceu cu predare în limba germană și, potrivit informațiilor publicate pe pagina sa de Facebook, visează să devină DJ. Tatăl lui Robert și fostul soț al lui Brigitte, Octavian Sfăt, s-a stins în 2002, cand băiatul nu avea nici 3 ani.  Actuala doamnă Pastramă mai are o fetiță, Sara, în vârstă de 10 ani, din căsnicia cu omul de afaceri timișorean Ovidiu Torj, cu care bruneta a fost împreună din 2006 până în 2010. (VEZI ȘI: FOSTUL SOȚ AL LUI BRIGITTE, SNOPIT ÎN BĂTAIE DE UN BĂRBAT GELOS. A “ATENTAT” LA “JUMĂTATEA” LUI ÎNTR-UN CLUB ȘI…)

A fost căsătorită cinci ani cu Ilie Năstase

Brigitte s-a căsătorit cu Ilie Năstase în 2013, iar petrecerea de nuntă s-a desfășurat la Poiana Braşov. Le-au fost alături peste 300 de prieteni. Relaţia lor a fost presărată cu numeroase dispute, despărţiri şi împăcări. În martie 2018, au anunțat că divorțează, dar separarea oficială a fost amânată, pentru că nu s-au prezentat, iar actele au expirat. Într-un final, pe 26 septembrie 2018, s-a pronunțat divorțul dintre Brigitte și Ilie Năstase.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.