Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a ajuns să trăiască din pensia părinților: ”A fost umilitor!”

Autor: A.N.
Publicat: 22/05/2020 | 16:55

Nicoleta Voicu, fosta iubită a lui Gheorghe Turda, are probleme cu banii în plină pandemie de coronavirus. Artista nu își mai permitea traiul în Capitală și a luat decizia de a se muta la țară.

Mulți atiști au avut de suferit din cauza pandemiei de coronavirus. Printre aceștia se numără și Nicoleta Voicu. Fosta iubită a lui Gheorghe Turda a fost nevoită să se mute la părinții ei, la țară, din cauza cheltuielilor cărora nu le-a mai făcut față. (CITEȘTE ȘI: MĂRTURIILE ULUITOARE ALE IEȘEANULUI CARE A BĂUT TOATĂ NOAPTEA SPIRT CONTRAFĂCUT, DAR A SCĂPAT CU VIAȚĂ: ”ERAM SUPĂRAT CĂ NU M-AM ÎMBĂTAT!” VIDEO)

”Cariera mea artistică și toate eforturile mele au fost afectate din punct de vedere financiar, toate evenimentele fiind anulate. Neavând altă sursă de venit, am avut o lună cu un gol financiar. Nu aveam nicio rezervă financiară. Am fost nevoită să plec la ai mei fiindcă sunt cheltuielile de toate zilele, o minunată factură, o rată la bancă (…) A fost umilitor sinceră să fiu, în sufletul meu, să ajung să trăiesc din pensia părinților mei care au 83 de ani fiecare”, a spus Nicoleta Voicu pentru Antena Stars.

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au despărțit

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda au devenit un cuplu la sfârșitul lui 2017, după ce amândoi au fost loviți de ghinion în dragoste – Nicoleta trecuse printr-un divorț, iar Gheorghe Turda tocmai se despărțise de mama Alinei Pușcaș. După aproape un an și jumătate, însă, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate.

Gheorghe Turda susținea că ex-partenera lui era o femeie geloasă, iar acesta a fost motivul principal care a dus la rutptura dintre ei. Pe de altă parte, Nicoleta Voicu mărturisea că artistul era caprivat de latura profesională, lucru care a dus la separarea definitivă. (CITEȘTE ȘI: UNA DINTRE CELE MAI CUNOSCUTE CÂNTĂREȚE DE MUZICĂ POPULARĂ RECUNOAȘTE PROBLEMELE FINANCIARE GRAVE: ”SITUAȚIA MEA ERA CRITICĂ! MERGEAM PE STRADĂ ȘI PLÂNGEAM…”)

Citește și...