Fosta iubită a lui MARIUS ELISEI dă cărţile pe faţă. Soţul OANEI ROMAN a căutat-o pe FLORENTINA vara trecută şi a invitat-o la o întâlnire!

Oana Roman şi Marius Elisei nu se află cu siguranţă în cea mai fericită perioadă a vieţii lor de cuplu, iar încă de când bărbatul a transmis tuturor un mesaj care a indicat divorţul, lucrurile par să se fi complicat şi mai mult.

Asta deoarece în viaţa lui Marius Elisei şi-a făcut din nou apariţia Florentina, tânăra pe care acesta a părăsit-o pentru a fi cu Oana Roman. Tânăra a dat recent mai multe detalii care cu siguranţă au lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Mai mult decât atât, bruneta a povestit că soţul Oanei Roman a căutat-o vara trecută, chiar după ce s-a mutat la Piteşti alături de vedetă, invitând-o la o întâlnire.

„In iunie 2016, Marius mi-a scris pe Facebook, nu m-a sunat. Inceputul conversatiei a fost pe tema tatuajului. Mi-am facut un tatuaj, iar el ma “certa” cumva. Dupa aceea mi-a spus ca s-a mutat la Pitesti, la etajul noua, daca imi e dor de el”, a povestit Florentina, potrivit wowbiz.ro.

„Eu n-as accepta sa am vreo relatie cu el, si niciodata nu voi avea o relatie cu un om insurat si cu un copil. Nu vreau sa-mi mai bat capul cu asta, nu ma intereseaza“, a mai adăugat fosta lui Marius Elisei.

Citeste despre:oana roman, marius elisei, florentina, marturisiri


Share On Facebook