Fosta soție a marelui jucător de națională a devenit milionară peste Ocean. „Indiferent câți soți am sau voi avea, el rămâne…”

Publicat: 23/05/2020 | 19:00

Silvia Pop, fosta soție a jucătorului de națională Ioan Timofte, a ajuns în SUA, unde a dat lovitura în imobiliare. S-a căsătorit cu un american, alături de care trăiește clipe fantastice. În plus, a devenit și milionară în dolari, grație talentului cu care a înzestrat-o natura. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile unei povești de viață de succes. 

Pe vremuri super-cunoscută în showbiz, Silvia Pop (41 de ani) a preferat de o bună perioadă să se retragă din lumina reflectoarelor. Și-a găsit liniștea peste Ocean, la New York, unde a reușit pe toate planurile. În 2018, s-a măritat cu un cetățean american, cu 12 ani mai tânăr față de ea. De asemenea, foarte important, și-a găsit un loc de muncă bine plătit, pe piața imobiliară, care i-a rotunjit serios conturile. (NU RATA: E o zana? Nu! E o printesa? Nu! Este Silvia Pop, plina de gratie si eleganta! Vezi cum au surprins-o paparazzii in Mamaia)

Silvia Pop s-a măritat în 2018 cu un american

(CITEȘTE ȘI: AVEM DOVADA CĂ MĂDĂLINA GHENEA S-A LOGODIT A CINCEA OARĂ)

Silvia Pop, urmărită de cifra 12. “El rămâne…”

Ca o remarcă interesantă, Silvia Pop pare urmărită de cifra 12. De ce? Este simplu! Ioan Timofte, fostul ei soț, era cu 12 ani mai în vârstă față de ea, în timp ce actualul partener este cu 12 ani mai tânăr.

Eu m-am căsătorit de tânără cu «Tim», aveam doar 25 ani. Dar, indiferent câți soți am sau voi avea, el rămâne în sufletul și inima mea soțul meu”, ne-a declarat Silvia Pop.

Comision fabulos, încasat la o singură tranzacție

Silvia Pop nu are niciun motiv să se plângă nici din punct de vedere financiar. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat că fosta soție a lui Ioan Timofte lucrează pentru Corcoran, o mare agenție imobiliară din statul New York. Statutul de care se bucură a ajutat-o să ajungă chiar milionară în dolari deoarece comisioanele pe care le încasează în urma tranzacțiilor sunt uriașe.

(NU RATA: MULTIMILIONARUL ȘI-A PARCAT BENTLEY-UL DE 380.000 € PE…)

Suma cea mai mare cu care Silvia Pop a reușit să vândă un apartament a fost de 12 milioane de dolari. 6% din acești bani, adică 720.000 de dolari, au fost achitați de cumpărător către Corcoran, potrivit contractului. Din comision, ex-partenera lui Ion Timofte a încasat 504.000 de dolari! O sumă pe care nu ar fi încasat-o, dintr-un foc, probabil niciodată în România. (VEZI AICI: „FABULOSUL COSTELUȘ” S-A COMBINAT CU BUNĂCIUNEA CARE L-A ABANDONAT PE CELEBRUL MILIONAR ENGLEZ PENTRU “SEXY-MECANIC” ȘI…)

Silvia Pop a devenit milionară în dolari în SUA

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...