Fostele concurente „Bravo ai Stil” te invata tot ce trebuie sa faci pentru a excela in Sezonul 5!

Publicat: 28/10/2018 | 09:15

Iuliana, Emiliana, Larisa si Andreea Diana sunt unele dintre cele mai cunoscute concurente ale emisiunii fenomen “Bravo ai Stil”. Fostele concurente au folosit pe parcursul emisiunii tot felul de trucuri pentru a excela in concurs si pentru a le ajuta sa se transpuna in diverse personaje sau sa respecte anumite teme date de juriu. Cateva dintre aceste trucuri sunt perucile sau extensiile de par.

Peruca a devenit unul dintre cele mai cool accesorii, unele dintre vedetele de la noi, precum Delia, Alina Ceusan sau Gina Pistol facandu-si un adevarat obicei din a etala peruci la evenimente mondene și nu numai. Iar de curand si prezentatoare tv a emisiunii “Bravo ai Stil”, Ilinca Vandici ne-a facut o surpriza si a postat pe conturile ei de socializare imagini purtand diferite peruci. Iar noul look o prinde de minune pe Ilinca!

Cat despre fostele concurente “Bravo ai Stil”, acestea ne marturisesc ca perucile, dar si extensiile de par au fost unul dintre accesoriile indispensabile pe parcursul concursului, iar anumite teme nu aveau cum sa le respecte fara ajutorul celor de la Belher.

Despre BELHER:

Brandul BELHER – este primul si cel mai complet magazin din Romania, dedicat extensiilor si perucilor din par natural Remy.

Extensiile de par reprezinta un domeniu complex, in care foarte multi factori contribuie la calitatea finala a produsului. De aceea, nu toate extensiile de par sunt la fel. Diferenta o face calitatea parului si modul in care acesta a fost selectat, respectiv produs.

De asemenea, magazinul este dotat si cu accesorii pentru par, precum: elastic, coronite sau perii, cat si aparate de coafat profesioale.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa:

Site: www.belher.ro

Instagram: https://www.instagram.com/belher.ro

Facebook: https://www.facebook.com/BelHer.ro

Magazine: Bd. Pache Protopopescu, Nr. 6 si Baneasa Shopping City, etaj 1, Bucuresti