Fostul ”iepuraș” Playboy îi cere milionarului să facă testul ADN ca să probeze că e tatăl copilului ei!

Publicat: 03/09/2019 | 22:18

Este o adevărată lovitură de teatru în showbiz! Fostul ”iepuraș” Playboy, care s-a transformat rapid din animatoare în director general de club, îi cere milionarului cu care s-a iubit ani buni să facă testul ADN ca să probeze în instanță că este tatăl copilului ei. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detaliile. (CITEȘTE ȘI: PIȚI JR., SĂRUTAT CU JAPCA DE CRISTINA ICH, LA LOFT MAMAIA)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor amănunte uluitoare legate de noua telenovelă de pe scena mondenă, care îi are drept protagoniști pe fostul ”iepuraș” Oana Craioveanu și pe Duhair Marwan, milionarul care a deschis mai multe cluburi în București, dar și în Constanța. (NU RATA: FAIMOSUL DE LA EXATLON ȘI SOȚIA LUI, SCENE FIERBINȚI PE PLAJĂ. I-A MASAT DELICAT POSTERIORUL CU ULEI ȘI…)

Povestea de iubire ca-n filme pe care au trăit-o Oana Craioveanu și Duhair Marwan s-a terminat brusc pe holurile instanței de judecată, acolo unde cei doi își dispută custodia băiețelului lor de doi anișori.

După ce milionarul Duhair Marwan a deschis un proces, la Judecătoria Sectorului 1 din București, care a avut ca obiect emiterea unei ordonanțe președințiale prin care să se stabilească programul de vizitare a minorului, fostul ”iepuraș” Playboy i-a dat acestuia ”lovitura” de grație. (NU RATA: ”REGELE YOUTUBE-ULUI” DIN ROMÂNIA, REȚINUT DE POLIȚIȘTI ȘI TRANSFERAT CU DUBA LA PARCHET! E ACUZAT CĂ…)

Oana Craioveanu și Duhair Marwan pe vremea când formau un cuplu fericit

Lovitură de teatru!

Sexoasa brunetă, care a avansat rapid de la animatoare la director general de club, a deschis o acțiune în instanță, tot pe rolul Judecătorei Sectorului 1 din București, în care îi contestă paternitatea milionarului cu care s-a iubit. Potrivit unor surse judiciare, Oana Craioveanu îi cere ex-iubitului milionar să facă testul ADN ca să probeze că e tatăl copilului ei.

Cum se anunță o luptă aprigă în instanță, site-ul nr. 1 din România promite să vă țină la curent cu toate noutățile care apar în telenovela momentului din “lumea bună” a României. (VEZI ȘI: CUM ARATĂ CARMEN ȘERBAN DUPĂ OPERAȚII)

Oana Craioveanu se războiește în instanță cu Duhair Marwan

De la animatoare, la director general!

Povestea de viață a Oanei Craioveanu pare desprinsă din basme. Bruneta a plecat de jos, sau mai bine spus de sus, de pe cub, căci ea a fost animatoare. Pentru că se mișca incitant în costumațiile sumare, bruneta, care activat o bună perioadă de timp și ca manechin, a fost remarcată de patronul clubului, Duhair Marwan.

Milionarul care deținea un renumit club din zona Regie se pare că a fost cel care a propulasat-o pe aceasta în carieră. În momentul în care Oana a devenit una dintre cele mai vechi dansatoare din clubul milionarului, a fost promovată în funcția de dansatoare-șefă. Ca prin minune, Oana a urcat rapid, treaptă după treaptă, și, la scurt timp, a devenit P.R.-ul clubului. De aici și până la funcția de director general nu a mai fost decât un pas și asta pentru că, la momentul respectiv, cu toate că se ferea de ochii curioșilor, toată lumea știa de povestea de dragoste dintre senzuala brunetă și Duhair Marwan. (VEZI ȘI: CE SACRIFICII FACE SIMONA SENSUAL CA SĂ POATĂ AVEA UN COPIL)

Oana Craioveanu a avansat rapid de la animatoare la postul de director general

Probleme cu legea!

Potentul afacerist  de origine palestiniană se pare că a fost și cel care a investit masiv în operațiile estetice ale Oanei. La scurt timp după ce au decis să pună lacătul pe clubul renumit din Regie, cei doi asociați care se iubeau departe de ochii curioșilor au demarat câteva afaceri pe litoral, de la care s-au ales și cu ceva probleme cu legea.

Duhair Marwan a fost acuzat de către procurorii DNA de trafic de influență, deturnare a licitațiilor publice și instigare la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

Iar în cazul Oanei Craioveanu, urmărirea penală a fost declanșată tot pentru instigare la infracțiunea de folosire, în orice mod, direct sau indirect, de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații. (NU RATA, AICI: „MANECHINA” LUI BOTE A DANSAT MEGA-EROTIC LA LOFT!)

Ce au susținut procurorii

„În cursul lunii martie 2016, suspectul Duhair Marwan a pretins de la un administrator al unei societăți comerciale foloase patrimoniale constând în încheierea unui contract de asociere sau închiriere între societățile administrate de aceștia, care ar conduce la acordarea unui punctaj mai mare la licitația organizată la data de 29 aprilie 2016 privind subsectorul nou constituit, cel dintâi afirmând că are influență asupra suspectului Papari George Daniel și că îl poate determina să asigure constituirea unui nou subsector de plajă, scoaterea la licitație și obținerea acestuia de către respectivul administrator.

Totodată, în cursul lunii aprilie 2016, suspectul Duhair Marwan l-a determinat, prin constrângere, pe un alt administrator de firmă, să nu mai continue demersurile procedurale în care era angrenat pentru participarea la licitația publică organizată la data de 29 aprilie 2016 de Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral privind închirierea subsectorului respectiv, îndepărtându-l de la această licitație, astfel încât câștigător să iasă administratorul cu care se înțelesese anterior”, au precizat, în iunie 2016, procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Constanța.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...