Fostul iepuraș Playboy nu și-a pierdut „îndemânarea”. Într-un costum de baie negru, microscopic, s-a sprijinit în palme pe nisip și…

Publicat: 18/08/2020 | 18:57

La mare, la soare, fetițele sunt goale! Sau… aproape goale, însă și când sunt în costum de baie, tot reușesc să atragă toate privirile! Fosta asistentă TV Florentina Raiciu a pus pe jar mințile bărbaților și a făcut ravagii pe litoral cu formele ei apetisante. CANCAN.RO are imagini exclusive și, atenție…super hot cu fostul iepuraș Playboy!

Florentina Raiciu are un trup de invidiat, așa că ar fi păcat să nu-l expună în cele mai sexy ipostaze. Tocmai de aceea, fostul iepuraș Playboy a făcut ravagii pe plajă, iar noi am fost cu ochii pe ea!

(NU RATA: FLORENTINA RAICIU A ÎNCINS INTERNETUL! CEL MAI CUNOSCUT ”IEPURAȘ” PLAYBOY, SHOOTING INCENDIAR LA SPA)

Pentru că arată cum nu se poate mai bine, fosta asistentă TV a fost protagonista unui pictorial incendiar. Fotoreporterii CANCAN.RO au fost pe fază și au prins-o pe blondină direct în acțiune! Îmbrăcată într-un costum de baie negru, minuscul, la care a asortat un cardigan de plajă, transparent și super-sexy, Florentina Raiciu a atras toate privirile!

Florentina Raiciu, apariție răvășitoare pe litoral

Așa cum era de așteptat, fosta asistentă TV nu a avut nicio problemă atunci când a văzut că toți bărbații îi admiră trupul fără cusur. Pe lângă formele ei, Florentina Raiciu a pozat cu o atitudine de divă sexy, mai ceva ca în revistele de specialitate!

S-a confruntat cu problema kilogramelor în plus

Cine ar fi crezut că Florentina Raiciu ar putea avea vreodată probleme cu kilogramele în plus? Ei bine, acest lucru s-a întâmplat în urmă cu câțiva ani. Fostul iepuraș Playboy se îngrășase considerabil însă nu a stat cu mâinile în sân! Blondina a apelat la ajutorul unui instructor de fitness și și-a schimbat complet stilul de viață.

”În urmă cu câteva luni, ajunsesem la o greutate nu tocmai lăudabilă… stres, neatenție, eram foarte delăsătoare, nu pot spune că am ținut vreodată un regim drastic, nu asta este soluția! Ci o alimentație echilibrată, la ore fixe, cel puțin doi litri de apă, multă disciplină, odihnă, sport de cel puțin de trei ori pe săptămână. O informație de bază: stimulând corpul prin efort, îl forțezi să se adapteze și să activeze procese de vindecare.

(CITEȘTE ȘI: FLORENTINA RAICIU A CÂȘTIGAT LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS: ”AJUNSESEM LA O GREUTATE NU TOCMAI LĂUDABILĂ…”)

Stimulezi inima, circulația, creierul, sinteza nutrienților etc. masaj – pentru a relaxa mușchii, drenaj limfatic, circulația sângelui, eliminarea toxinelor și bineînțeles, multă voință! Cheltuiam bani pe toate prostiile însă nu mă gândeam la corpul meu, el merită o atenție la fel de mare ca și părul, unghiile etc…

Florentina Raiciu, apariție răvășitoare pe litoral

Cum făceam toate lucrurile astea săptămânal, așa pot avea grijă să merg la sală, în parc, să am grijă ce mănânc, pentru că astfel te vei simți mai bine… pielea va arăta altfel, în interior se vor produce multe schimbări ..și degeaba critică oamenii… niciodată nu îi poți mulțumi pe toți, nu asta e ideea, probabil că nici nu-ți pasă, chiar dacă uneori deranjează… Important e să te simți tu bine în pielea ta și TU să-ți dai seama dacă e bine sau nu ce faci…”a scris Florentina Raiciu pe contul ei de Facebook, în urmă cu ceva timp.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.