Fostul soţ al LOREI: preludiu explicit, filmat după miezul nopţii într-o parcare!

Publicat: 04/04/2016 | 23:00

După ce a trecut printr-o despărţire cu „cântec” de Lora, comediantul Dan Badea pare că şi-a regăsit liniştea în braţele unei blonde superbe.

 

Deşi păreau unul dintre cele mai serioase cupluri din showbiz, Lora şi Dan Badea au avut parte de un divorţ cu răsunet. După finalizarea formalităţilor legale, cântăreaţa a prins curaj şi a recunoscut relaţia cu Ionuţ Ghenu. Nu faptul că acesta este impresarul ei a şocat opinia publică, ci faptul că acesta era la rândul său într-o relaţie foarte serioasă cu actriţa Doiniţa Oancea, cea mai bună prietenă a Lorei.

Dan Badea pare însă că a trecut cu brio peste evenimentele dureroase şi a decis să nu-şi mai ascundă noua poveste de iubire alături de o blondă superbă, pe nume Mădălina Drăghia. Aceştia au fost filmaţi într-o parcare, după miezul nopţii, iar Dan pare mai îndrăgostit ca niciodată. Nici Mădălina nu se lasă însă mai prejos, neputând să se dezlipească de iubitul său. Ca un adevărat cavaler, Dan îi oferă haina sa iubitei, atunci când frigul începe să o deranjeze.

Mădălina pare să îl adore pe Dan Badea, ţinându-l non-stop în braţe.
Mădălina pare să îl adore pe Dan Badea, ţinându-l non-stop în braţe.

Cei doi par nerăbdători să ajungă acasă, pentru a se bucura unul de celălalt. Prietenul cu care discută comediantul pare şi el stingherit de săruturile pe care Mădălina i le oferă lui Dan pe gât. Deşi se spune că atunci când te frigi cu ciorbă, sufli şi-n iaurt, de data aceasta Dan Badea pare să fie sigur de seriozitatea relaţiei, postând imagini pe reţelele sociale care îi arată pe cei doi petrecând foarte mult timp împreună. Mădălina îl însoţeşte inclusiv la muncă, în turneele de stand up comedy pe care acesta le face prin ţară.

Între timp, cealaltă blondă care a trecut prin viaţa tumultoasă a lui Dan, se bucură de relaţia cu Ionuţ Ghenu. Aceştia au fost la o plimbare la doar câteva ore distanţă după ce Mădălina se bucura de Dan în parcare, însă Lora nu părea să fie în apele ei. Îngândurată şi uşor distantă, cântăreaţa pare să fie preocupată de ceva, în timp ce discută cu iubitul impresar.

Lora pare absentă şi preocupată orice altceva în afară de plimbarea alături de iubitul Ionuţ Ghenu.
Lora pare absentă şi preocupată orice altceva în afară de plimbarea alături de iubitul Ionuţ Ghenu.

Nu ştim dacă Lora îl regretă pe Dan sau dacă acesta a ales-o pe Mădălina pentru că aceasta seamănă izbitor cu fosta sa soţie, dar ce ştim momentan este că ambii par să fi trecut cu brio peste divorţ şi au regăsit din nou iubirea.

(Andreea Laciu)

Citește și...