FOTO: Alexandru Ioniță, ședință SEXY cu soția Adriana Cerasela!

Autor: Sabin P.
Publicat: 10/02/2020 | 11:41
FOTO: Alexandru Ioniță, ședință SEXY cu soția Adriana Cerasela!

Alexandru Ioniță mai impresionează doar în ședințele foto. Mijlocașul cedat de CFR Cluj la Astra Giurgiu, a fost protagonistul unui pictorial alături de soția sa Adriana Cerasela, cu doar câteva zile înainte ca această să nască primul lor copil.

Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză sportivă și pronosticuri din România!

După „coșmarul” avut la Universitatea Craiova, Alex Ioniță a primit un colac de salvare de la Astra Giurgiu, fiind împrumutat de CFR Cluj până la finalul sezonului. Ioniță a apărut în doar 11 meciuri la Craiova, reușind 1 gol și o pasă de gol, însă media de minute este una foarte mică, 39 pe meci. Mijlocașul de 25 ani a mai evoluat pentru Astra între 2014 și 2017, unde a câștigat titlul în 2016 cu Marius Șumudică antrenor principal, iar Bogdan Andone secund. Fostul „copil minune” al Giulestiului, Ioniță a avut cele mai bune evoluții ale sale la Giurgiu, unde a marcat 22 de goluri și 12 pase decisive, în 112 meciuri.

1 selecție în „naționala” României are Alexandru Ioniță, în 2017 cu Danemarca (3-1)

Pe plan personal, Ioniță este căsătorit cu Adriana Cerasela, care a dat naștere zilele trecute la primul copil al cuplului. Cei doi obișnuiesc să apară în ședințe foto profesionale, chiar și în ultimele săptămâni de sarcină ale Adrianei. Frumoasă brunetă este o prezență foarte sexy pe Instagram, unde postează mereu instantanee ce aprind imaginația bărbaților.

View this post on Instagram

DA!💍❤️#iloveyou @alexionita31

A post shared by Adriana Cerasela 🍒 (@adriana.cerasela) on

Citește și...