FOTO: Bucuria campionilor! Juventus a cucerit al 36-lea „Scudetto” din istoria clubului!

Publicat: 27/07/2020 | 13:10
FOTO: Bucuria campionilor! Juventus a cucerit al 36-lea „Scudetto” din istoria clubului!

Juventus a învins duminică Sampdoria, scor 2-0 și a câștigat matematic al 36-lea trofeu în Serie A, al 9-lea consecutiv. Cristiano Ronaldo și Bernadeschi au marcat golurile campioanei Italiei, portughezul ratând și un penalty în finalul partidei cu genovezii.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Cu două etape înaintea finalului de sezon, Juventus are un avans de 7 puncte față de Inter Milano, în fruntea clasamentului din Serie A. Astfel, după succesul înregistrat cu Sampdoria, scor 2-0, „Bătrâna Doamna” s-a impus pentru a 36-a oară în campionatul italian, pentru a 9-a oară consecutiv, Cristiano Ronaldo a ajuns la cota 31 în acest sezon, portughezul ratând un penalty cu Sampdoria în minutul 89. „CR7” e la 3 lungimi de Ciro Immobile (34 de goluri), autorul unui hattrick pentru Lazio în partida cu Verona. A fost primul „Scudetto” cu Maurizio Sarri la conducere, continuând seria începută de Antonio Conte (3 titluri) și Maximiliano Allegri (5 titluri). Pentru Sarri a fost al doilea trofeu cucerit în cariera de antrenor, după Europa League câștigată cu Chelsea în 2019.

Două trofee are Maurizio Sarri în cariera de antrenor

Imediat după fluierul final al partidei cu genovezii, Maurizio Sarri a fugit la vestiare, ratând ceremonia de decernare a trofeului. „Am părăsit terenul pentru că n-aș fi vrut să fiu udat cu o găleata de șampanie sau de apă. Dar n-am putut, în cele din urmă, să evit! A fost o luptă lungă și stresantă, dar echipa merită cu prisosință acest titlu. N-a fost ceva simplu. Cristiano Ronaldo și Paulo Dybala au făcut diferența pe teren, merită credit din partea clubului, dar, desigur, toată echipa și oficialii sunt responsabili pentru acest titlu” a încercat Sarri să își explice gestul ciudat.