Foto incendiar. I-a înnebunit pe toți când a început să își aranjeze sânii în decolteul generos în timp ce era pe covorul roșu. Cine e vedeta înzestrată de la Mama Natură cu un „suflet mare”

Publicat: 24/03/2018 | 16:30

Nu mai e un secret pentru nimeni: cunoscutul model face furori ori de câte ori ese din casă. Recent, voluptoasa blondă a participat la un eveniment de caritate și, spre deliciul tuturor celor prezenți, ea și-a aranjat „bijuteriile” în decolteul adânc. E drept, puțin a lipsit ca sânii „să nu-i evadeze” din rochia mulată.

În vârstă de 26 de ani, Lindsey Pelas  este fotomodelul american care a oferit un show incendiar la un eveniment la care a participat seara trecută. Imaginile surprinse în timp ce era pe covor au apărut pe internet. În înregistrări, se poate observa cum vedeta trage de materialul rochiei ca să își acopere mai bine sânii cu care a fost înzestrată de la Mama Natură.

Lindsey este un fotomodel din Louisiana și are aproape patru milioane de fani pe Instagram. Ea este renumită și pentru că poartă la sutien mărimea 32DDD până la 30H, o mărime pe care multe firme de lenjerie intimă nici măcar nu o produc.

De este așa de apreciată? Sânii ei sunt 100% naturali.

Deşi postează des pe reţele de socializare poze foarte sexy cu ea în costume de baie, ea a declarat că bustul ei generos poate fi o adevărată corvoadă. Pe lângă dureri de spate, fotomodelul se plânge şi de faptul că majoritatea bărbaţilor se uită la ea insistent şi fără nici o jenă, deoarece, spune ea „chiar şi într-un tricou decent arăt ca un star porno”.

Lindsey Pelas s-a născut pe 19 mai 1991, în Baton Rouge, statul american Louisiana. Nu puţine au fost dăţile în care vedeta s-a plâns că îi este imposibil să îşi găsească un sutien pe mărimea!

 

Citește și...