FOTO / Şi-a părăsit iubitul care a fost filmat “în timp ce făcea sex cu o iapă”! Gestul disperat făcut de bărbat după ce a văzut camera de supraveghere

Publicat: 22/10/2017 | 15:09

O poveste de dragoste ce părea frumoasă s-a încheiat furtunos, după ce bărbatul a fost înregistrat în timp ce întreţinea relaţii intime cu un cal. Partenera lui nici nu a vrut să mai audă de el după ce acesta a filmat în timpul unei partide de amor cu o iapă. Imaginile care au dezgustat-o pe femeie au fost înregistrate de o cameră de supraveghere aflate la ferma din zonă.

Imaginile care fost văzute deja de milioane de oameni s-au petrecut la o fermă din apropierea oraşului Ufa, situat în vestul Rusiei. Bărbatul, al cărui nume nu a fost făcut public, şi-a aprins o ţigară şi a zâmbit satisfăcut după partida de sex cu iapa, scriu cei de la Mirror.

Când şi-a dat seama că a fost înregistrat de o cameră de supraveghere, rusul a dat foc unui balot de fân şi l-a pus strategic lângă stâlpul pe care era dispozitivul de filmat. Spera ca astfel să distrugă probele ruşinoase.

Din nefericire, lucrurile au degenerat, iar un incendiu puternic a izbucnit, astfel că a fost nevoie de intervenţia pompierilor. La scurt timp, perversul a fost prins de poliţişti şi reţinut. El este acuzat că a abuzat un animal.

Prietena bărbatului, care a fost filmat în timp ce făcea sex cu o iapă, s-a simţit: “mâhnită, furioasă şi umilită”, potrivit cetusnews.com.

Citește și...