FOTO & VIDEO | Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian, adus acasă! Ce se întâmplă la vila Duduienilor

Publicat: 05/08/2020 | 12:18
FOTO & VIDEO | Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian, adus acasă! Ce se întâmplă la vila Duduienilor

Trupul neînsuflețit al lui Emi Pian a fost adus acasă astăzi. Familia, dar și prietenii s-au adunat la locuința acestuia din Rahova.

UPDATE. Din primele informaţii, se pare că Emi Pian nu a murit din cauza plăgilor prin tăiere pe care le-a avut. Conform gândul.ro, decesul interlopului a survenit în urma unuui infarct.


Este o zi grea pentru cei care l-au îndrăgit pe Florin Mototolea, unul dintre capii clanului Duduianu.

Înjunghiat ieri-noapte, după o partidă de barbut, jocul său preferat, Emi a murit la Spitalul Universitar la scurt timp după internare. 

După efectuarea necropsiei, trupul neînsuflețit a fost depus la morgă, de unde familia a mers să îl ridice în urmă cu scurt timp.

Formația lui Dan Bursuc va cânta

Sicriul a fost adus la casa acestuia, situată chiar vizavi de Penitenciarul Rahova, acolo unde este încarcerat tatăl său, Nicolae Duduianu. Pe acordurile formației lui Dan Bursuc, Emi a fost primit cu aplauze, chiar dacă de această dată a venit acasă într-un sicriu. Rudele fac un apel pentru sutele de persoane prezente să lase doar familia să stea înăuntru, lângă sicriu. Sorin Copilul de Aur este prezent la priveghi și s-a văzut nevoit să urle în microfon la cei prezenți pentru a oferi intimitate apropiaților lui Emi.

Surprinzător sau nu, autoritățile supraveghează indeaproape evenimentul. Mai mulți jandarmi sunt prezenți chiar la intrarea în curtea vilei, însă nu par deranjați de lipsă măștilor de protecție sau de nerespectarea distanței în vederea prevenirii contractării coronavirusului.

De asemenea, pe gardul casei lui Pian a apărut un afiș cu imaginea lui, însoțit de mesajul: „Nu te vom uita niciodată! Regele Emi Pian”.