„Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la…” Mesajul halucinant postat de criminala de la metrou pe Facebook! Isi acuza fratele de viol

Publicat: 13/12/2017 | 12:07

Criminala care a împins o tânără pe linia de metrou de la Dristor 1, ce a decedat în urma impactului cu trenul, posta pe pagina sa de Facebook mesaje halucinante. Din ceea ce a scris pe reţelele de socializare, deducem că lucra ca menajeră în Spania, la o româncă. Se pare că se afla în război cu fratele său, care îl acuză că l-a tăiat cu sabia pe tatăl lor şi mai mult decât atât, îl acuză de viol.

Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la Şerban Lucian, care ajutat de şefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Române unde au văzut cei din UE,iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie,iar eu la Poliţie,Interpol,Cedo, Parchetul Militar…sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova”, este unul dintre mesajele postate de Magdalena Şerban pe pagina sa de Facebook.

Emilio Lozano Martinez a fost referinţa mea şi mi-a distrus reputaţia pentru serviciul de servitoare în domicili particulare ,iar seniori m-au maltratat şi nu mi-au dat să mănânc şi m-au exploatat. La vârsta de 5 ani m-a dezbrăcat fratele meu, Şerban Lucian, şi m-a violat ,mi-a văzut malformaţia la organul meu sexual,mi-a introdus degetele pe acolo şi m-a jignit”, mai spune femeia.

Magdalena Şerban a va fi expertizată psihiatric pentru a vedea dacă avea discernământ în momentul în care a împins-o pe fata de 25 de ani în faţa metroului.

Mama criminalei, care este audiată de poliţiştii din Dolj, le-a povestit oamenilor legii că fiica ei a fost victima abuzurilor unor femei în Spania. Ea le-a povestit că Magdalena Şerban ura femeile şi că probabil de aceea ar fi comis crima, potrivit Romania tv. 

Criminala nu îşi cunoştea victima, susţin poliţiştii. Prima ipoteză a anchetatorilor este că femeia are probleme psihice şi a fost întrebată dacă a fost internată la un spital de psihiatrie. Magdalena Şerban a negat. Femeia le-a spus anchetatorilor că nu are o locuinţă şi că a dormit de mai multe ori în Gara de Nord, iar în ultima perioadă a locuit la un prieten, fără a le putea indica anchetatorilor adresa acestuia. Ea a spus că nu ştie adresa, dar ştie să ajungă acolo.

 

Citește și...