Alex Velea este un tătic de milioane, iar dacă mai încăpea îndoială că n-ar fi aşa, artistul a postat în urmă cu puţin timp o fotografie care să dovedească acest lucru, cu băieţelul său pe care l-a deghizat în iepuraş.

Cântăreţului Alex Velea i-au fost necesare aproximativ 30 de minute pentru ca băieţelul său şi al Antoniei, Dominic, să devină extrem de popular pe Facebook.

„Drăgălaş, drăgălaş, dar să ne spui cum se cheamă aplicaţia“

Artistul a postat pe reţeaua socială o fotografie, după ce, cel mai probabil s-a jucat cu o aplicaţie de prelucrat fotografii. Rezultatul este unul dintre cele mai adorabile, pentru că băieţelul său, care nu demult a împlinit un an, este complet deghizat într-un iepuraş.

Imediat după ce a postat fotografia, Alex Velea a primit un număr impresionant de aprecieri, zece mii de „Like“-uri, dar şi numeroase comentarii. „O combinaţie Antonia-Velea, foarte reuşită“, i-au replicat fanii lui Velea pe reţeaua socială.

Dacă unii internauţi i-au scris artistului că Dominic are ochi atât de frumoşi, că „te îneci în ei“, alţii au fost interesaţi de alt aspect fotografiei postate de Velea. Mulţi fani ai artistului au trecut repede peste momentul de drăgălăşenie şi s-au grăbit să afle cum se numeşte aplicaţia de care iubitul Antoniei s-a folosit pentru a-l transforma pe Dominic în iepuraş.

Momentan, deşi Antonia şi Alex Velea trăiesc o poveste de dragoste care pare să ne ducă cu gândul până la „adânci bătrâneţi“, cântăreaţa încă aşteaptă să semneze actele de divorţ. Abia după ce Antonia va divorţa de Vincenzo Castellano, ea şi Velea îl vor boteza pe Dominic.

 

Citeste despre:alex velea, antonia, fotografie pe facebook, dominic


Share On Facebook