Fotografii +18 cu Anna Lesko dezbrăcată, făcute publice de compatrioții ei din Republica Moldova

Publicat: 24/07/2019 | 08:38

Fie că pozează pe plajă sau la balconul camerei, Anna Lesko reușește să crească tensiunea tuturor celor care îi vizitează paginile de socializare. Chiar dacă există și unele păreri critice referitoare la aparițiile ”dezgolite” ale Annei, o concluzie poate fi trasă cu mare ușurință. Anna Lesko nu pierde contactul cu fanii, oferindu-le acestora motive ”fierbinți” pentru a sta cât mai aproape de ea.

De data aceasta, compatrioții Annei Lesko au postat câteva fotografii preluate de pe pagina de Instagram a vedetei și, ca de fiecare dată, formele voluptoase au fost scoase în evidență. Anna Lesko învinge în lupta cu timpul, iar asta se poate constata foarte ușor.

”Superbă femeie, frumoasă și sexy, de vis! Ești fericirea mea, te iubesc!”, a scris un admirator al sezualei Anna Lesko.

Anna Lesko, mereu în atenția fanilor

”Eu fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeași poftă”

Anna Lesko a oferit declaraţii incendiare despre viaţa ei intimă. Dezinhibată şi relaxată, superba basarabeancă a mărturisit că viaţa ei intimă nu a suferit după ce a devenit mamă, ba dimpotrivă! Anna Lesko a acordat un interviu pentru revista “A List Magazine”, care a fost transmis live pe Facebook. Tema interviului a fost „Love is fun” („Dragostea e distractivă”), iar artista a făcut dezvăluiri despre viaţa de cuplu cu DJ Vinnie. (NU RATA, AICI: SCANDAL PE MICROFON ÎNTRE MANELIȘTI LA CHEFUL UNUI INTERLOP. PROTAGONIȘTI: COPILUL DE AUR ȘI LEO DE LA KUWEIT!)

”Eu nu am nicio problemă să fac dragoste cu tatăl copilului meu cu aceeaşi poftă şi credeţi-mă că nu mint, pentru că nu este cazul… cu aceeaşi poftă, poate chiar mai mare decât altădată, ştiind că Adam este prin preajmă, face băiţă cu toate jucăriile lui. Dacă nu ai răbdare în relaţia ta, nu e OK. Trebuie să-ţi faci timp pentru asta, pentru că mereu intervine câte ceva (…) Foarte mulţi obosesc. Apoi, chestiile astea se acumulează în timp. Se transformă în nişte frustrări cumplite”, a mărturisit Anna Lesko.

Citește și...