cristea

Gabriela Cristea a spus ”Da!” anul trecut, atunci când şi-a unit destinul cu Tavi Clonda la Starea Civilă, iar în această vară cei doi urmează să se căsătorească religios.
 

Pe 30 aprilie 2015, Gabriela Cristea şi-a unit destinele cu Tavi Clonda. La eveniment au luat parte prietenii, familia, dar şi foarte mulţi curioşi. Trecuseră doar câteva luni de la divorţ când Gabriela Cristea s-a îndrăgostit fulgerător de solistul Tavi Clonda, membru al formatiei care cânta la emisiunea pe care o prezintă.
Iar dragostea a fost atât de mare, încât relaţia lor a evoluat într-un an cît altele în şapte, cei doi mutându-se împreună la scurt timp după prima întâlnire. Şi tot la fel de repede a venit şi cererea în căsătorie, la doar câteva luni.

Ea s-a imbracat elenat, el s-a incaltat sport

cristea
Adeptă a ţinutelor cu influenţă clasică, vedeta TV nu s-a dezminţit nici la cununia civilă. Cum evenimentul impunea o oarecare sobrietate, Gabi a preferat o rochie mulată, din dantela, de lungime medie, şi pantofi stiletto, ambele în nuanţe pastel. La rândul lui, Tavi a îmbrăcat un costum negru şi o cămaşă albă, preferând însă să înlocuiască pantofii clasici cu o pereche de încălţări sport, tot în non-culorile alb-negru, pentru a fi perfect asortat.
 

Citeste despre:gabriela cristea nunta, gabriela cristea tavi clonda relatie


Share On Facebook