Gabriela Cristea, primele imagini îmbrăcată în rochia de mireasă. Vedeta și Tavi Clonda, fericiți în ziua cununiei religioase

Publicat: 24/08/2019 | 15:55

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns la lăcașul de cult în care va fi oficializată cununia religioasă. Cunoscuta prezentatoare arată superb în rochia albă de mireasă, pe care și-a dorit-o enorm. În plus, ea a slăbit peste 10 kilograme în ultimele săptămâni, iar rezultatul se vede cu ochiul liber. Nu doar vedeta strălucește în ziua nunții, ci și bărbatul iubit, Tavi Clonda, care i-a devenit soț din primăvara lui 2015.

Citește și: Ce ținute personalizate vor avea fiicele Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda! Surpriză: cine sunt nașii mirilor

Gabriela Cristea, primele imagini îmbrăcată în rochia de mireasă

UPDATE 16:22 – Gabriela Cristea a intrat în Biserica Basilescu din București la brațul nașului ei, Mădălin Ionescu. Fosta prezentatoare și Tavi Clonda își vor boteza fetița cea mică, pe Iris, pe 6 septembrie.

 

UPDATE 16:14 – Gabriela Cristea și Tavi Clonda au ajuns la biserică.

UPDATE 16:03 – Gabriela Cristea și Tavi Clonda au întârziat la nuntă. Ceremonia religioasă ar fi trebuit să înceapă la 16:00. Printre primii invitați care au sosit la biserică se numără Oana Roman, fiica sa și Marius Elisei.

Citește și: EXCLUSIV. Cum a apărut îmbrăcată Oana Roman la nunta Gabrielei Cristea

Cei doi miri, nașii și invitații lor vor păși pe un covor roșu când au ajuns în fața bisericii în care au ales să își jure iubire și credință în fața Lui Dumnezeu. Peste acesta au fost presărate numeroase petale de trandafiri roz cu alb.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost luați de acasă de nașii lor, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Ceremonia religioasă în urma căreia Tavi Clonda și Gabriela Cristea vor deveni soț și soție în fața Lui Dumnezeu a fost programată la ora 16:00 la Biserica Basilescu din București.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, poză de album cu puțin timp înainte de cununia religioasă: “Ne vom susține unul pe altul ca…”

Știre în curs de actualizare.

Gabriela Cristea, noaptea dinaintea nunții a petrecut-o în familie

Mirii și-au petrecut noaptea dinaintea nunții în familie. În vila lor din Otopeni se află de câteva zile părinții cântărețului, dar și sora și familia acestuia. Azi-noapte, cu toții au servit o masă ușoară: pepene roșu! Momentul a fost imortalizat, iar în dreptul pozei de mai jos, Gabriela Cristea a scris mesajul următor: “Pepene la ceas de seara…”.

Gabriela Cristea alături de fiica sa cea mare, soacra și cumnata ei, dar și nepoțelul vedetei © Facebook
Gabriela Cristea alături de fiica sa cea mare, soacra și cumnata ei, dar și nepoțelul vedetei © Facebook

“Încerc să adopt un stil de viaţă sănătos, nu pot să zic că ţin o dietă la propriu. Mi-am propus să mănânc de cinci ori pe zi, dar puţin şi doar carne cu legume. Câteodată îmi iese, câteodată nu. Contează mult să mă organizez şi să urmez un plan zilnic. Am grijă să beau multă apă, beau şi nişte ceaiuri de slăbit foarte bune pentru digestie”, a mărturisit Gabriela Cristea în cadrul unui interviu oferit în urmă cu câteva săptămâni.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.