GALERIE FOTO: Andreea Prisăcariu (20 de ani), tenismena cu 21 de tatuaje!

Publicat: 24/08/2020 | 23:21
GALERIE FOTO: Andreea Prisăcariu (20 de ani), tenismena cu 21 de tatuaje!

Andreea Prisăcariu (20 de ani) iese în evidență mai mult cu tatuajele sale spectaculoase, decât cu performanțele din tenis.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Andreea Prisăcariu are 20 de ani, ocupă locul 678 în clasamentul WTA și a fost invitată la emisiunea GSP Live, în studioul Gazetei Sporturilor. Ieșeanca a făcut o serie de dezvăluiri picante din circuitul WTA, din cantonamentele alături de echipa României, dar și despre canadianca de origine română, Bianca Andreescu.

„S-a nimerit ca Bianca să fie talentată. Ea a ajuns sus și a avut oportunități pentru că a primit wild-card-uri la turnee importante. Eu am primit wild-card doar la BRD, la București. Pe vremea când am cunoscut-o, vorbeam cu ea în engleză, nu voia să vorbească în română! Ne-am cunoscut la Mondiale, la junioare. Ne-am împrietenit, vorbeam că fetele, mergeam să dansăm împreună. Au fost și petreceri pe-acolo, asta pe la 14 ani. Vorbea doar în engleză. Nu aducea discuția despre România, n-am vorbit niciodată despre asta. Am respectat că prefera să vorbească în engleză. Era drăguță, de treabă, cu o alură oarecum rea. Are ceva rău în ea, dar în sensul pozitiv. E cu nasul pe sus, dar fix cât trebuie, e sigură pe ea. Atitudinea ei pe teren mi se pare foarte șmecheră. Era glumeață, vorbeam cu ea și de băieți, ne dădeam cu părerea despre ei, vorbeam despre fashion, unghii, sclipici.Am fost prietene pe Facebook și pe Instagram, după care m-a scos! Nu zic că e normal, dar am înțeles de ce a făcut asta” susține Prisăcariu.

Andreea are la 20 de ani 21 de tatuaje!

„Am 21 de tatuaje. Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele. Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine. N-am cum să le regret. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată.” a continuat tenismena de 20 ani.