GALERIE FOTO: Bernadette Szocs, una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis de masă!

Publicat: 16/07/2020 | 15:30
GALERIE FOTO: Bernadette Szocs, una dintre cele mai sexy jucătoare de tenis de masă!

Bernadette Szocs, celebra jucătoare de tenis de masă, e extrem de activă în ultima perioadă pe rețelele de socializare și a postat o mulțime de poze din vacanțele sale, majoritatea foarte sexy.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

Bernadette Szocs e acum pe locul 26 în clasamentul mondial al tenisului de masă, iar cea mai bună poziție a fost 14, în august 2019. Sportivă de 25 ani, născută la Târgu Mureș a început să iasă în evidență și cu frumusețea sa, iar acest lucru se vede în aprecierile postărilor de pe rețelele de socializare. Bernadette adoră să pozeze sexy, să împărtășească cu fanii instantanee din vacanțele sale, iar acestea strâng mii de like-uri. Ardeleanca are o pagină de Instagram cu aproape 60.000 de urmăritori, iar în ultimele 2 săptămâni ne-a delectat cu 12 astfel de postări atractive.

Dublă campioană europeană, Bernadette dezvăluie că „premiul” din partea familiei pentru distincția de „cea mai bună jucătoare din Europa la junioare” a fost o cățelușa. „De când eram mică mi-am dorit foarte mult un cățel. Părinții și fratele meu mi-au promis că dacă ies campioană europeană îmi vor cumpăra unul. A fost foarte greu, nu ne așteptam să câștig, deoarece înainte de Campionatul European am fost accidentată două luni” a declarat „Bernie”.

View this post on Instagram

Expect the unexpected💙 #mondaymood #monday #sunnyday #💙

A post shared by Szocs Bernadette (@szocsbernadettecynthia) on