Garanti Credite de Consum, de 21 de ani, partenerul tău financiar de încredere

Publicat: 05/11/2018 | 13:18

Garanti Credite de Consum, parte a grupului financiar-bancar Garanti România, aniversează 21 de ani de activitate pe piața locală.

Dovedind că este un partener solidar, responsabil și echitabil și oferind servicii adaptate nevoilor clienților, portofoliul Garanti Credite de Consum a devenit unul solid, iar prezența prin centrele de vanzari și canale alternative a crescut și ea, ajungând astfel la 72 de agenții.

”De peste două decenii, de când suntem pe piața românească, instituția noastră financiară a fost orientată spre clienți, punând accent pe calitatea interacțiunii, pe dezvoltarea soluțiilor inovative de ultimă generație în vedere creșterii confortului utilizatorilor, precum și pe profesionalism. Toate acestea se observă în portofoliul de clienți care continuă să se extindă și în creșterea profitului net consolidat care, în ultimul an, s-a ridicat la 19,6 milioane lei pentru Garanti Credite de Consum, respectiv la 143,4 milioane lei, la nivel de grup, fiind așadar cel mai bun an al nostru pe plan local. Cred că avem în continuare un potențial mare de dezvoltare sănătoasă și asta deoarce, pentru noi, primordială este satisfacția clienților și acest lucru se reflectă în parteneriatele de încredere cu care ne mândrim”, a declarat Bogdan Dobre, Director General Garanti Credite de Consum.

În primul semestru al acestui an, instituția a acordat finanțări în valoare de 37,2 milioane euro, menținând același ritm de creștere ca în 2017.Garanti Credite de Consum estimează că trendul de creștere organică a portofoliul uiva continua, întrucât vor apela la aceeași strategie de până acum, calitatea fiind factorul cheie care stă la baza tuturor parteneriatelor.

În plus, rămâne deschisă oportunităților de dezvoltare, o dovadă în acest sens fiind încheierea recentă a acordului de finanțare în valoare de 7 milioane euro cu Black Sea Trade and Development Bank (BSTDB) pentru finanțarea investițiilor în eficiență energetică, energie regenerabilă și soluții de economisire a apei din sectorul rezidențial.

Fiind una dintre primele companii de pe piața creditelor de consum, Garanti Credite de Consum vine în întâmpinarea partenerilor cu o ofertă personalizatăla necesitățile acestora: Credite de nevoi personale și Asigurări atașate creditelor. Oferta de servicii presupune flexibilitate, rapiditate și accesibilitate, astfel încât persoanele fizice pot obține credite ușor, cu minimum de documente.

Garanti Credite de Consum (marcă sub care funcţionează, din anul 2011, Ralfi IFN SA) face parte din Grupul financiar-bancar Garanti România, care reunește totodată și Garanti Bank România si Garanti Leasing (marcă sub care funcţionează compania Motoractive IFN SA).Grupul a reușit să-și consolideze poziția pe piața serviciilor bancare, cu produse și servicii diversificate pentru toate segmentele de business: retail, IMM și corporate.

Citește și...