George Buhnici pleacă de la Pro TV! Emisiunea va continua, dar cu alt prezentator!

Publicat: 23/10/2019 | 15:04
George Buhnici pleacă de la Pro TV! Emisiunea va continua, dar cu alt prezentator!
E oficial! Prezentatorul George Buhnici pleacă de la Pro TV la 15 ani de la semnarea contractului cu acest post de televiziune. Potrivit informațiilor apărute în presă, nu doar moderatorul emisiunii “iLikeIT” părăsește marea familie a trustului, ci și Marian Andrei, coprezentatorul său. Proiectul de televiziune “iLikeIT” nu va fi scos din grila de la Pro TV, ci va continua cu un alt prezentator.

George Buhnici pleacă de la Pro TV, iar emisiunea “iLikeIT” va continua cu alt prezentator!

Sezonul 13 al emisiunii “iLikeIT” se termină sâmbătă, 26 ocotmbrie, iar colaborarea șefilor de la Pro TV cu George Buhnici se încheie, relatează stirileprotv.ro. După 8 ani de la lansare, proiectul de televiziune despre de gadget-uri și tehnologie va continua într-un alt format, având însă un alt prezentator.

“Sunt onorat că am putut realiza atât de mult la PRO TV. Sunt recunoscător întregii familii de la Știrile PRO TV, care m-a transfornat dintr-un jurnalist de investigație cu camera ascunsă într-unul capabil să meargă oriunde și să facă o știre bună pentru ora 19. Câteva dintre cele mai periculoase, emoționante și spectaculoase reportaje din carieră le-am făcut aici și le voi păstra mereu în suflet. Sunt însă și mai recunoscător pentru șansa de a crea un show de tehnologie și internet care a fost prima opțiune pentru publicul nostru în ultimii 8 ani. Povestea «iLikeIT» se încheie pentru mine!”, a spus George Buhnici, conform sursei citată mai sus.

George Buhnici a dezvoltat și proiectul personal Cavaleria.ro, o revistă digitală dedicată unui public masculin, dar și hub pentru creatorii de conținut. Anul acesta, el a lansat site-ul de home design casebune.ro Jurnalistul scrie și pe blogul personal, Buhnici.ro. Potrivit Pagina de Media, Marian Andrei va prelua managementul Cavaleria.ro, proiect dezvoltat de George Buhnici.

George Buhnici – carieră în televiziune

George Buhnici a lucrat timp de 15 ani la Pro TV, după ce a plecat de la Antena 1, unde realiza investigații jurnalistice cu camera ascunsă. Inițial, jurnalistul a fost reporter la Știrile Pro TV. La scurt timp de la venirea în Pro TV, ajunge în atenția publică în urma unui incident în Bulgaria, în timpul unei documentări. Plecat să facă un material cu camera ascunsă în zona de magazine Duty Free de la Ruse, este reținut de bulgari. Timp de trei săptămâni, a fost ținut în Bulgaria, pentru anchetă, dar a avut câștig de cauză.

În 2011, a pornit pe Pro TV proiectul “iLikeIT”, focusat pe tehnologie. Emisiunea se difuza sâmbăta, de la 10:00 la 10:30. Totodată, era pe post de luni până vineri, timp de câteva minute, sub forma unei pastile la Știrile Pro TV de dimineață.