Gest uriaş făcut de matinalul de la Antenă de 8 Martie! Răzvan Simion, cadou pentru fosta lui soţie! Nu a uitat că are doi copii

Publicat: 09/03/2016 | 16:59

CANCAN.ro a aflat că Răzvan SImion şi-a vizitat fosta soţie de 8 Martie. Ce s-a întâmplat citiţi în rândurile de mai jos.

A fost prima lui dragoste

Diana şi Răzvan Simion au rămas buni prieteni, în ciuda faptului că nu mai formează un cuplu. Şi pentru că, totuşi, a fost prima lui dragoste, dar şi mama celor doi copii ai lui, Răzvan Simion nu a putut să nu-i transmită ”la mulţi ani” Dianei. CANCAN.ro a aflat că moderatorul tv i-a făcut o vizită la domiciliu fostei neveste şi i-a oferit un buchet mare de flori, aşa cum se întâmpla şi când erau împreună. Aşadar, fără să dea prea multe explicaţii, şi anume iubitei Lidia Buble, Simion s-a întors în fostul cămin conjugal, unde a petrecut câteva ore şi în compania celor mici. De fapt, Răzvan merge foarte des în casa în care cei doi copii ai săi şi Diana locuiesc şi care până nu demult era şi casa lui. Tot noi am aflat că fosta nevastă l-a iertat pe matinal şi chiar îşi doreşte să rămână la fel de fericit. ”Diana este o femeie cerebrală. A înţeles că între ea şi Răzvan nu va mai fi nimic. Nici nu mai vrea, este şi evident. Acum, ea îşi face planuri separate. Nu se mai gândeşte la el, nu-l mai doreşte în viaţa ei decât ca prieten. De fapt, ei chiar au rămas buni prieteni, se înţeleg foarte bine, vorbesc, ceea ce este şi normal, pentru că au doi copii împreună.”, a declarat o sursă din anturaj, pentru CANCAN.ro.

Răzvan SImion nu a uitat de cea care i-a dăruit cele două minuni ale sale, anume copiii săi
Răzvan SImion nu a uitat de cea care i-a dăruit cele două minuni ale sale, anume copiii săi

Se cunosc de pe băncile facultăţii

Diana si Razvan au impreuna doi copii, pe Ianca (10 ani) si Tudor (6 ani). Prezentatorul TV si fosta sotie s-au cunoscut pe bancile facultatii, in Timisoara. Dupa ce a fost filmat iesind din casa Lidiei Buble, moderatorul TV a trimis, a doua zi, pe 25 iunie, un comunicat de presa prin care anunta ca s-a despartit de sotia lui, Diana Simion, si ca au ramas buni prieteni.

Citeşte şi:

Relatia cu Lidia Buble ii aduce necazuri lui Razvan Simion! Sefii l-au bagat in sedinta!

Razvan Simion, tatic? Gestul care l-a dat de gol in direct!

Eva Stan

Citește și...