Gestul care o va enerva la culme pe ZĂVO: Îi face parastas în secret Mărioarei!

Publicat: 10/04/2016 | 23:30

Se implineste un an de cand Marioara Zavoranu si-a gasit odihna in propriul cimitir. Daca singura mostenitoare nu s-a omorat facandu-i coliva, cel care a respectat traditia si i-a facut toate pomenile este fratele ei, Gheorghe Radu.

Acesta a cumparat haine noi pentru Marioara intrucat din garderoba acesteia n-a mai ramas nimic dupa ce Zavo a dat totul. De teama unui nou scandal la pomenirea de un an a surorii sale, Gheorghe Radu organizeaza parastasul fara Oana Zavoranu.
In ultimele clipe din viata, Marioara isi striga durerea. Avea nevoie de o imbratisare si de dragoste. S-a stins fara sa primeasca macar putina caldura de la cea careia i-a dat viata. Si dupa moarte a primit cuvinte reci, reprosuri si injurii. Singurul care i-a ramas Marioarei, chiar si dupa moarte, este fratele ei, Gheorghe Radu. Acesta i-a facut toate pomenile si tot el se ocupa si de parastasul de un an al Marioarei Zavoranu.

O sa-l fac si pe asta de acum! Probabil ca ne vom feri mult timp de a face undeva pentru ca eu nu am, si nu voi avea niciodata incredere in aceasta fiinta. Si nu vreau ca niciodata, daca desfasor o activitate cum e parastasul, sa fie umbrita de aparitia ei cu cuvinte urate. Relatiile… nu ca s-au racit, nici nu mai exista. Ea le-a aprofundat in acest sens de acum 15 ani, ce sa mai, dragoste cu sila nu se face.”, declara Gheorghe Radu, fratele Marioarei.

Ca si la inmormantare, Zavo a organizat un soi de pomana televizata in care a oferit toate hainele Marioarei intr-un haos organizat.

Dumneavoastra i-ati cumparat alte haine ca sa i le dati de pomana? Pai, normal… nu?! Pai, de unde sa mai iau? Ma rog, cu chiu, cu vai, am reusit atunci, la 40 de zile sa fac rost de niste haine.”, mai spune fratele Marioarei.

De cand mostenitoarea a vandut actiunile si implicit cimitirul, fratele Marioarei merge linistit la mormantul surorii sale.

Da, destul de des. Odata ce ea nu mai are ce sa caute… Daca ma intalnesc cu ea fata in fata, e altceva. Dar daca as fi cu mai multa lume sa fac o pomana, nu vreau sa pun lumea intr-o situatie sa iasa eu stiu ce scandal. Marianei i s-a aranjat si ei un pic acolo, ca sa nu mai fie dezastrul care era neacoperit, nu era nimic. Era o bucata de plastic pusa peste groapa in care e bagata.”, a mai declarat Gheorghe Radu pentru Emisiunea Cancan.ro

Oana Zavoranu a vandut in niciun an de la moartea mamei sale tot ce a mostenit. Masina, vila din afumati si, recent, pachetul de 56 % de actiuni Agricomex.