piedone

Copiii lui Cristian Popescu Piedone sunt si ei extrem de marcati de situatia dramatica prin care trece tatal lor. Mai mult, ei sunt dispusi sa faca orice pentru a-si salva parintele, iar CANCAN.ro a aflat totul despre gestul lui Vlad.

 

Pana pe data de 30 octombrie a anului trecut, viata lui Cristian Popescu era una aproape perfecta. Era primarul sectorului 4, iar cetatenii il apreciau, devenise bunic de curand si sanatatea ii era din ce in ce mai buna. Incendiul din clubul Colectiv i-a schimbat viata definitiv. 67 de persoane au murit si alte 100 au ajuns la spital cu arsuri grave, iar primul care a fost tras la raspundere a fost chiar Cristian Popescu Piedone, pentru ca daduse aviz de functionare fara aprobare in prealabil de la Inspectoratul de Situatii de Urgenta (ISU).

Primarul a fost obligat sa isi dea demisia, ba chiar a fost arestat pentru cateva zile. Acum, el se afla acasa, in sanul familiei, si asteapta terminarea anchetei si inceperea procesului.

Piedone este distrus psihic dupa incendiul din Colectiv
Piedone este distrus psihic dupa incendiul din Colectiv
Este cazut psihic!


Starea psihica a lui Cristian Popescu Piedone nu este deloc una buna. Acesta le-a marturisit apropiatilor ca are pe constiinta moartea acelor tineri si ca nu va putea trece niciodata peste asta.

Fostul primar s-ar putea intoarce dupa gratii
Fostul primar s-ar putea intoarce dupa gratii

De asemenea, lui i s-a pus sechestru pe avere, iar cel mai probabil va fi nevoit sa plateasca o parte din despagubirile pentru familiile victimelor incendiului.

Piedone are o relatie deosebita cu sotia si cei doi copii
Piedone are o relatie deosebita cu sotia si cei doi copii

La fel de afectati de toata aceasta tragedie sunt si copiii fostului primar. In timp ce fiica acestuia plange fara oprire, baiatul, Vlad, face tot ceea ce ii sta in putinta pentru a-si ajuta parintele: ”Piedone are o relatie deosebita cu fiica si fiul. Baiatul este dispus sa dea orice pentru a-si salva tatal de la inchisoare. De curand si-a vandut masina, un Mercedes tunat, pe care a luat aproape 20.000 de euro”, a declarat un apropiat al familiei, pentru CANCAN.ro.

Andreea Negoita

Citeste despre:cristian piedone, cristian popescu piedone colectiv, cristian popescu piedone copii


Share On Facebook