Betty Salam

CANCAN.ro a aflat că ziua de 8 Martie a fost una încărcată cu emoţie şi lacrimi pentru Betty Salam, care a ţinut să-şi viziteze mama la mormânt.

Îi seamănă leit

Betty Stoian, fiica artistului Florin Salam, este copia fidelă a mamei sale, Fănica, răpusă de cancer la doar 27 de ani. Adolescenta îi calcă pe umeri tatălui în ceea ce priveşte cariera de profesională şi este la fel de liniştită ca şi mama ei. Şi pentru că a luat tot ce e mai bun de la ambii părinţi şi se numără printre cele mai cuminţi fete de vedetă. Betty nu iese din cuvântul tatălui său, îl ascultă şi îi cere sfatul în tot ceea ce face. Şi pentru că îşi iubeşte nespus părinţii, în special pe mama sa, care, din păcate, nu mai este printre noi, Betty a făcut un gest impresionant de 8 Martie. CANCAN.ro a aflat că tânăra s-a dus la cimitirul unde se odihneşte pe veci Fănica, mama ei, i-a pus flori, lumânări şi s-a rugat pentru ea. Fiica lui Salam a preferat să meargă singură la mormânt, pentru a avea un moment de reculegere cu mama ei, care o veghează din ceruri.

Betty Salam seamănă foarte bine cu mama sa, Fănica
Betty Salam seamănă foarte bine cu mama sa, Fănica

S-a întors din Dubai

Deşi nu este pe deplin fericită, căci mama ei a murit când ea era doar un copil, Betty are o viaţă frumoasă. Tânăra are o relaţie de doi ani cu un tânăr pe nume Cătălin, împreună cu cfare a fost într-o vacanţă în Dubai, însă copanie le-a ţinut şi mătuşa tinerei, Aura, dar şi câţiva prieteni.

Citeşte şi:

Betty Salam a abandonat scoala. Adolescenta are sute de absente

Betty Salam dezvaluie secretul despre relatia pe care o are cu mama iubitului ei: "O consider..."

Larisa Ciută

Citeste despre:betty salam, betty stoian, betty


Share On Facebook