Loading the player...

Adrian Corduneanu, liderul celei mai temute grupari din Moldova, a facut un gest la care putini se asteptau. "Beleaua" si-a transformat casa in azil pentru oamenii nevoiasi, sperand ca astfel sa-si mai spele din pacate.

Multi dintre ieseni se sperie atunci cand aud de Adrian Corduneanu si spun ca acesta este un individ periculos, avand in vedere ca a fost implicat in decursul timpului in mai multe scandaluri. “Beleaua” sustine insa ca i-a “tavalit” doar pe cei care meritau si care au vrut sa-i faca rau, si spune ca are un suflet bun. Iar pentru a-si mai spala din pacate, liderul celei mai temute grupari din Moldova a facut un gest care a uimit multa lume. Corduneanu a gazduit acasa la el doi oameni sarmani  pe care i-a hranit, insa i-a dus si la restaurant.

Adrian Corduneanu l-a gazduit pe barbat la el acasa
Adrian Corduneanu l-a gazduit pe barbat la el acasa
Cred in Dumnezeu, sunt un bun crestin, am tot ce-mi trebuie, asa ca am zis sa ajut oamenii care chiar au nevoie. I-am luat pe cei doi la mine acasa, le-am dat sa manance, i-am ajutat cu ce am putut. Nu am facut-o ca sa primesc laude, asa am simtit”, a declarat Adrian Corduneanu pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 in Romania, citit de peste 500.000 de oameni. Pe filmare, cei doi ii multumesc fratelui lui Costel pentru gestul facut si ii ureaza toate cele bune.

Judecat intr-un dosar de crima organizata


Adrian Corduneanu (stanga) se declara nevinovat
Adrian Corduneanu (stanga) se declara nevinovat
Adrian Corduneanu este judecat intr-un dosar de crima organizata, iar, la unul din termenele de judecata, a uimit pe toata lumea in momentul in care a intrat in sala. El purta un tricou pe care scria: "Vrem dreptate, nu sa fim judecati sub presiune". (B.G.)
 

Citeste despre:adrian corduneanu iasi, adrian corduneanu familie


Share On Facebook