Gheorghe Dincă a oferit detalii terifiante din ziua în care a răpit-o pe Luiza: ”Nu mirosea a…”

Autor: Keva Iosif
Publicat: 16/09/2019 | 09:22
Gheorghe Dincă a oferit detalii terifiante din ziua în care a răpit-o pe Luiza: ”Nu mirosea a…”

Au trecut aproape două luni de când Gheorghe Dincă a mărturisit că a ucis două adolescente din Caracal, însă ancheta în acest caz se derulează extrem de greoi. 

Pe zi ce trece, anchetatorii găsesc probe care îl incriminează pe Gheorghe Dincă, monstrul care, dacă ar fi să punem cap la cap toate acțiunile, pare, să își fi calculat fiecare pas în cazurile de omor, recunoscute de el până în acest moment.

În fiecare zi, oamenii legii caută dovezi pentru a elucida acest caz incredibil în România. De la celebrul butoi în care ar fi fost arsă Alexandra Măceșanu până la cuțite sau alte obiecte ciudate, toate au fost ridicate de polițiști și cercetate în amănunt. Mai mult, în casa lui Gheorghe Dincă s-au găsit și noi pete de sânge, descoperite pe pereții locuinței, toate ducând cu gândul la uciderea celeilalte tinere, Luiza Melencu.

Dacă ancheta se derulează greoi, ei bine, Tonel Pop, avocatul familiei Melencu pune și el gaz pe foc și vine și cu acuzații dure. El susține că Gheorghe Dincă nu cooperează cu anchetatorii, însă are, din când în când, scăpări, acesta fiind motivul pentru care, uneori, oferă informații. ”Oferă noi detalii, dar irelevante și se enervează la anumite observaţii, întrebări…„, a de declarat Tonel Pop.

Surse din dosar marșează și ele pe declarațiile avocatului, drept dovadă au și povestit un episod incredibil de la audieri, în care criminalul din Caracal a spus ce a simțit în ziua răpirii Luizei Melencu. La întrebarea legată de faptul că Gheorghe Dincă a mirosit-o pe Luiza?, acuzatul i-a șocat pe toți prin felul în care a ales să vorbească despre acel moment. ”Nu îmi aduc aminte, chiar nu îmi aduc aminte, nu cred că mirosea a parfum”, ar fi spus Dincă despre tânăra de 18 ani. Citește textul integral pe știrilekanald.ro. 

Citește și...