Gheorghe Dincă i-a scos 11 dinți Alexandrei înainte să o ucidă? Ipoteză cutremurătoare în cazul crimelor din Caracal

Publicat: 17/08/2019 | 15:16
Gheorghe Dincă i-a scos 11 dinți Alexandrei înainte să o ucidă? Ipoteză cutremurătoare în cazul crimelor din Caracal

Crimele din Caracal au oripilat întreaga opinie publică, iar comunitatea locală a fost șocată atunci când a aflat că un vecin pe care nu l-ar fi bănuit că are apucături criminale a ucis cel puțin o adolescentă, pe Alexandra Măceșanu. Încă nu sunt probe care să demonstreze că ”Monstrul din Caracal” a ucis-o și pe Luiza Melencu, chiar dacă acesta a recunoscut și această a doua crimă în fața anchetatorilor.

În urma percheziției efectuate la domiciliul lui Dincă, anchetatorii au descoperit un cuptor improvizat într-un butoi, iar ridicând de acolo probe îngrozitoare. După ce au cernut cenușa, specialiștii au trimis către analiză fragmente de oase calcinate și 21 de bucăți dinți de natură umană. Au mai fost descoperite trei inele, un lănțișor tip damă, două fragmente de lănțișoare accesorii, o bucată metalică de formă dreptunghiulară, și o bucată similară unei monturi de inel ce prezenta urme de ardere.

Gheorghe Dincă a dorit să îi deruteze pe anchetatori

Un adult are 8 incisivi, 4 canini, 8 premolari și 12 molari. În total, 32 de dinți. Arcada dentară este împărțită în arcada maxilară (dinții de sus) și arcada mandibulară (dinții de jos). De-a lungul vieții, omul are 2 dentiții, cea provizorie (dinții de lapte) și cea permanentă.

Cum anchetatorii au descoperit doar 21 de dinți, se poate lansa ipoteza de lucru că Gheorghe Dincă, înainte de o pune în butoi, spre incinerare, pe Alexandra Măceșanu – al cărei ADN a fost descoperit în urma expertizei -, i-a scos acestei câțiva dinți. Poate a vrut să dreuteze ancheta, poate a dorit să-i scoată adolescentei toți dinții, însă timpul nu i-a mai permis să fac acest lucru. Este clar că Dincă a încercat să își ascundă cât mai bine urmele.

Citește și...