Gigi Becali
Gigi Becali

Becali isi marita fata cu un tanar de bani-gata, din familie de machedoni, care este vecin cu el in Pipera. Milionarul si viitorul ginere se intalnesc foarte des si se inteleg de minune!

Mihai este alesul inimii Teodorei Becali, iar cei doi s-au cunoscut in cartierul Pipera, acolo unde locuiesc cu familiile lor.

Gigi si-a dat acordul imediat

Cand au inceput sa iasa impreuna, au cerut acordul parintilor. Nimeni nu a avut nimic de obiectat, mai ales ca toti sunt machedoni.

Gigi Becali s-a numarat printre primii care au aflat de relatia Teodorei cu ... vecinul, insa si-a dat acordul imediat. Mai mult, patronul Stelei a initiat mai multe mese intre familii.

Iubitul Teodorei s-a simtit perfect in compania fetelor lui Gigi Becali
Iubitul Teodorei s-a simtit perfect in compania fetelor lui Gigi Becali

Teodora a fost toata un zambet
Teodora a fost toata un zambet

Se marita virgina!

Teodora si Mihai au pus totul la cale, iar anul viitor se casatoresc atat civil, cat si religios, dupa randuiala Bisericii. CANCAN.ro a aflat ca fiica lui Becali este virgina si asa va fi pana in ziua nuntii, caci traditia la machedoni cere ca acest lucru sa fie respectat de ambii miri.

"Gigi se intelege foarte bine cu Mihai. Este ca un tata pentru viitorul ginere, iar baiatul nu iese din cuvantul lui, il respecta mult. Teodora este foarte fericita ca tatal ei este de acord cu relatia, mai ales ca inainte chiar le era teama sa-si faca un iubit de frica sa nu zica nea Gigi ceva. Cele doua familii se inteleg si se intalnesc foarte des. Sunt vecini de cartier, dar si machedoni, iar asta e cel mai important.", a declarat o sursa apropiata, pentru CANCAN.ro.

Gigi Becali alaturi de Teodora (stanga) si Alexandra (fiica lui mijlocie)
Gigi Becali alaturi de Teodora (stanga) si Alexandra (fiica lui mijlocie)

Citeste si

Anuntul facut de Becali in aceasta dimineata, dupa tragedia de la Colectiv: "O sa fac un spital in Pipera. Bogatii sa plateasca"

Declaratii explozive facute de Gigi Becali: "Patronii aia ...". Latifundiarul din Pipera sufera dupa victime: "Ii iubesc"

Nasi vor fi, conform traditiei machedonesti, cei care au crestinat-o, mai exact, Gheorghe Hagi si sotia lui, Marilena.

Citeste despre:gigi becali, teodora becali, becali teodora, teodora becali nunta, nunta becali, cancan.ro


Share On Facebook