Loading the player...

Cand e grabit, Gigi Becali nu mai tine cont de reguli. Marti, omul de afaceri a incalcat regulile de circulatie pe banda rulanta pentru a ajunge mai repede la palatul lui din Aleea Alexandru. 

A plecat in jurul pranzului de la locuinta sa din Pipera, iar din stilul in care conducea se vedea clar ca era grabit. Latifundiarul a prins un trafic infernal si a fost nevoit sa stea in coloana, insa, pana la urma, a gasit o modalitate ca sa fenteze aglomeratia. In momentul in care a ajuns in zona Floreasca, Becali a tras de volan si a intrat pe o straduta, pe sens interzis, sperand ca astfel sa ajunga mai repede la Palat.

A mers pe interzis

Becali vorbeste la telefon
Becali vorbeste la telefon
Din aceasta cauza, ceilalti soferi care circulau regulamentar au fost nevoiti sa se “suie” pe trotuar sau pe mormanele de zapada pentru a-i face loc Mercedesului S 350 diesel, modelul nou care are pe placutele de inmatriculare, sugestiv, initialele numelui bossului. Gigi Becali le-a facut semn cu mana si le-a multumit sofereste acestora, dupa care si-a continuat drumul.

Latifundiarul din Pipera merge pe interzis
Latifundiarul din Pipera merge pe interzis
Asa a reusit sa ajunga mai repede la palatul din Aleea Alexandru. Daca ar fi respectat regulile de circulatie si ar fi asteptat regulamentar in coloana, ar mai fi intarziat cel putin 30 de minute.

Permis "curat" ca lacrima

Gigi Becali
Becali declara in urma cu cativa ani ca nu a luat in viata lui o amenda. Latifundiarul din Pipera spunea ca a fost oprit de politistii rutieri, insa nu a patit nimic, si asta pentru ca oamenii il iubesc. Acesta sustinea atunci ca nu are nici un punct de penalizare si ca permisul sau auto este “curat” ca lacrima.

Bogdan Galca

 

Citeste despre:gigi becali reguli circulatie, gigi becali masina


Share On Facebook