Gigi Becali ar vinde FCSB cu 200 de milioane de euro, dar… “Aia mică nu vrea, a zis: «Vreau ca tata, până la 90 de ani, să…”

Publicat: 14/07/2020 | 19:34

Gigi Becali s-ar fi gândit să renunțe la FCSB, echipa lui de suflet, în care a investit enorm și din punct de vedere financiar, dar și sentimental. Azi, celebrul afacerist a spus că suma cu care ar vinde echipa pe care o finanțează ar fi de 150-200 de milioane de euro. Latifundiarul a dezvăluit principalul motiv pentru care FCSB rămâne deocamdată sub conducerea sa, dar și căruia dintre gineri i-ar încredința formația roș-albastră.

Descoperă și: Gigi Becali l-a pus la zid pe Marcel Bîrsan după meciul pierdut în “Bănie”: “Ăsta trebuie dat afară!”

Gigi Becali ar vinde FCSB cu 200 de milioane de euro

Aflat în palatul său de 7 milioane de euro, Gigi Becali a susținut astăzi o conferință de presă în cadrul căreia a discutat despre cel de-al doilea transfer făcut în această vară, după ce s-a înțeles cu oficialii de la Gaz Metan Mediaş pentru Sergiu Buş care va îmbrăca în curând tricoul roş-albastru, dar și despre vânzarea FCSB-ului. Desigur, glumele celebrului om de afaceri nu au lipsit, spre amuzamentul tuturor celor prezenți.

“Dacă ar veni Mirel Rădoi, la pachet cu Cosmin Olăroiu, să cumpere FCSB-ul, le-ați da-o și cu cât?”, a întrebat una dintre jurnalistele prezente la conferința de presă a finanțatorului de la FCSB.

“Păi, trebuie să mai lucreze vreo 20 de ani prin China și Mirel să mai lucreze prin Emirate, și el vreo 20 de ani, ca să poată să o cumpere ei de la mine. Dacă lucrează 20 de ani… Dar Mirel nu poate, poate Olăroiu, că Mirel, dacă lucrează și mai dă încă 12 milioane pe mașini și încă șapte pe ceasuri, nu mai poate să strângă banii. Ăla, Olăroiu, ăla îi strânge banii. (…)”, a răspuns Gigi Becali zâmbind des.

„Eu nu mai sunt așa legat, dar nu vor fetele”

Ulterior, latifundiarul din Pipera a spus tranșant că în țara noastră nu există nimeni care să își permită să devină patronul FCSB-ului și a dezvăluit că fiicele sale nu își doresc acest lucru.

“La ora asta, în România, nu poate cineva să îmi cumpere FCSB – ca să cumpere FCSB, adică vorbesc serios acum, să zicem că pe mine m-ar îndoi… poate la 150 – 200 de milioane. Poate aș vinde-o, poate zic, deși, nu cred. Deși nu cred, pentru că nu vrea familia. Adică, eu nu mai sunt așa legat, dar nu vor fetele și atunci le fac pe plac”, a declarat finanțatorul de la FCSB.

Citește și: Bunicul Gigi Becali nu și-a luat încă în brațe nepoțica. “Păi, ce? Eu sunt câine cu mască? Eu nu pun mască, dar mă feresc de copil…”

„Capabili sunt mulți… care are inimă!”

Întrebat de unul dintre jurnaliștii: “Îl vedeți pe ginerele dumneavoastră făcând asta peste ceva timp”, Gigi Becali a răspuns: “Eu, da, ginerelui i-am zis: «Uite, mă, mai vino cu mine ca să…», dar nu vrea aia, fata mică.

Aia mică nu vrea, a zis: «Vreau tata, până la 90 de ani, el să conducă Steaua!». Și atunci, trebuie să îi fac pe plac, nu vrea, nu vrea. Și atunci ce faci, cui o dai? Că o să fie trei… O să văd care dintre ei – că nu o să stau eu la infinit – care dintre ei e mai capabil și ăla o să conducă. Sau nu neapărat capabil aici, că nu mă interesează să fie capabil, capabili sunt mulți… care are inimă! Inimă de iubire, de dragoste. Cine are dragoste, ăla va primi de la mine maximum”.

Nu rata: Gigi Becali, donații de milioane de euro pe Facebook! În ce plasă au picat fanii latifundiarului din Pipera

Theodora, fata cea mare a lui Gigi Becali, s-a căsătorit anul trecut cu alesul inimii sale, Mihai Mincu, iar surorile sale mai mici își așteaptă și ele bărbații care le-au fost sortiți. Alexandra Becali are 24 de ani, iar Cristina Becali, 19. În urmă cu fix o lună, afaceristul a devenit pentru prima dată bunic – Teodora a adus pe lume o fetiță sănătoasă și superbă.

Află și: Gigi Becali i-a întins unui nevoiaș două bancnote de… Bietul om a rămas mut când a văzut cât a primit!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.