Gigi Becali i-a deschis proces unei politiciane pentru nici… 500 de euro!

Publicat: 13/01/2019 | 22:17

Scump l-au costat vorbele pe Gigi Becali, într-o emisiune electorală: 50.000 de euro! În urmă cu aproape șapte ani, el a jignit-o pe Antoaneta Dragomir, iar femeia l-a dat în judecată. Și a câștigat! Becali nu s-a conformat sentinței, așa că s-a ajuns la executarea silită. Doar că a mai venit, pe nepusă masă, o contestație bizară, din partea patronului de la FCSB, iar CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, are toate detaliile.

Pe Gigi Becali l-a luat valul atunci când a decis să intre în PNL, alături de Crin Antonescu, pe care-l vedea președintele României. Și, la scurt timp, avea să dea de pământ cu mai mulți politicieni, oameni de afaceri sau chiar din televiziune, în unele emisiuni la care a fost invitat sau în intervenții telefonice. Nu i-a mers cu Antoaneta Dragomir, pe atunci membru al Partidului Ecologist Român! Femeia l-a dat în judecată, pe motiv că a calomniat-o, în direct, într-o emisiune electorală. Mai mult, a și câștigat procesul, doar că Becali nu a dat curs deciziei magistraților.

(CITEȘTE ȘI: FOTBALISTUL LUI GIGI BECALI A ADUS-O ÎN ROMÂNIA PE ”ANGELINA JOLIE A ITALIEI”!)

Astfel, Antoaneta Dragomir a cerut executarea silită a finanțatorului clubului de fotbal FCSB. Iar instanța a venit cu o decizie favorabilă femeii. Se întâmpla în ultima lună a lui 2017. Degeaba! Gigi Becali a făcut de atunci nu mai puțin de două contestații, astfel că executarea silită nu s-a putut realiza.

Gigi Becali, contestație pentru banii avocatului!

Uluitor este însă pentru ce a făcut Gigi apelul! Nu pentru cei 50.000 de euro pe care trebuie s-o plătească drept daune morale, ci pentru suma de 2.000 de lei, onorariul avocatului Antoanetei Dragomir. Care i se pare mult prea mare! Iar o altă contestație vine pentru cel care se ocupă de executarea silită și pe care tot Gigi Becali trebuie să-l plătească! Aici, patronul FCSB nu este de acord să achite cheltuielile de executare silită, care se ridică la 20 la sută din valoarea creanței.

(VEZI AICI: FLORINEL COMAN, FOTBALISTUL DE 100 MIL. € AL LUI GIGI BECALI, A ”RUPT-O” PE MANELE DE ZIUA BOMBEI-SEXY)

”În motivare, contestatorul a arătat că este a doua contestație la executare pe care a formulat-o cu privire la dosarul de executare nr. 409/2017. Consideră contestatorul că suma stabilită cu titlu de cheltuieli de executare este exagerat de mare și nu este justificată. Nu este legal ca două somații diferite din două date diferite să aibă același număr. Încheierea de stabilire a cheltuielilor de executare se ridică la suma de xxxxx lei adică peste 20% din valoarea creanței. Onorariul executorului este exagerat raportat la criteriile prevăzute la art. 55 alin.3 din Regulamentul de aplicare a legii.

Cu privire la onorariul avocatului în etapa executării, trebuie să vizeze strict activitatea avocatului din această etapă, iar un onorariu de 2.000 lei este nejustificat . În final, solicită contestatorul ca instanța să constate că atât cheltuielile de executare stabilite prin Încheierea din 24.10.2017 cât și prin Încheierea din 11.01.2018 sunt nejustificat de mari și să fie reduse corespunzător la o sumă rezonabilă”, sunt câteva fragmente din contestația depusă de Gigi Becali la Judecătoria Sectorului 1.

Respins de instanță!

Imediat, Antoaneta Dragomir a solicitat respingerea contestației făcute de Gigi Becali. ”Intimatul D_______ A________, legal citat, a formulat și depus întâmpinare prin care a s-a solicitat respingerea contestației ca neîntemeiată. În motivarea în fapt, intimatul a arătat că, deși debitorul a fost somat să achite suma datorată, acesta nu a înțeles să o facă de bunăvoie. Acesta, din moment ce a ___ să evite plata sumei datorate , și-a asumat și consecințele, respectiv plata cheltuielilor de executare”, sunt argumentele femeii.

(CITEȘTE ȘI: IMAGINI FABULOASE CU GIGI BECALI ÎN ADIDAȘI PRIN ZĂPADĂ, LA -10 GRADE)

De care instanța a ținut cont! Astfel, contestația la executarea silită formulată de Gigi Becali a fost respinsă, iar latifundiarul din Pipera este bun de plată.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...