Incredibil! Câți bani plătește Gigi Becali pentru nunta fiicei lui

Autor: I.D.
Publicat: 24/05/2019 | 22:23

De când a aflat că va deveni socru mic, latifundiarul din Pipera nu își mai încape în piele de fericire. (Cel mai bine platit job din București) Patronul celor de la FCSB a pus la bătaie jumătate de milion de euro pentru a organiza fiicei sale o nuntă mai ceva ca-n povești. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în premieră absolută, detalii fabuloase despre ”evenimentul secolului” în România. (CITEȘTE ȘI: SEXY-URLAȚI, DANSURI LASCIVE CU ”TĂURAȘUL” JUDECAT PENTRU OMOR DIN CULPĂ ÎN TIMP CE IUBITUL MILIONAR E ARESTAT ȘI AȘTEAPTĂ SĂ FIE EXTRĂDAT ÎN BELGIA!)

D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare despre nunta fiicei lui Gigi Becali. (Avantajele oferite de un studio de videochat)

500.000 de euro pentru nunta fiicei!

Potrivit unei surse D.A.S., categoria A, latifundiarul din Pipera ar fi pus „la bătaie”, pentru a organiza o nuntă ca-n povești, nici mai mult, nici mai puțin decât 500.000 de euro, unde, mai mult ca sigur, vor curge și valuri de șampanie scumpă Armand de Brignac. Din câte se pare, tinerii însurăței au ales să facă nunta în cel mai luxos complex de evenimente de la noi din țară, Ambasad’Or Events.

Evenimentul, care se anunță unul grandios, ar fi planificat în cel mai mic detaliu chiar de socrul mic. Sursele noastre susțin că Gigi Becali și-a dorit ca preparatele culinare tradiționale machedonești, ca și cele din bucătăria internațională, să fie pregătite de chefi celebri. (NU RATA, AICI: BIANCA & ALEX BODI S-AU ÎNTÂLNIT PENTRU PRIMA OARĂ ÎN PUBLIC CU VICTOR SLAV! AM FILMAT REACȚIILE LOR…)

Salonul în care va petrece Gigi Becali la nunta fiicei

„Armată” de bodyguarzi pentru cei 700 de invitați

Nici când a fost vorba să aleagă decorurile pentru nuntă, Gigi Becali nu s-a lăsat mai prejos. Milionarul a cerut ca totul să fie la superlațiv, începând de la masa de prezidiu, care este un model unicat, placată cu cupru, până la aranjamentele florale din care fac parte și pomi spectaculoși, înalți de peste 4,5 metri.

Conform surselor D.A.S., familia Becali și-a dorit ca evenimentul să se desfășoare în cea mai mare discreție. Așa că latifundiarul ar fi angajat pentru nunta fiicei sale o ”armată” de bodyguarzi, care vor avea ca scop protejarea celor aproximativ 700 de invitați ce vor participa la ”evenimentul secolului” din România.

Mai mult decât atât, patronul de la FCSB nu ar fi închiriat doar un salon, ci, pentru ca totul să se desfăsoare în cele mai bune condiții, ar fi arvunit întreg complexul Ambasad’Or Events din Otopeni. (NU RATA, AICI: S-A DAT SINGURĂ DE GOL! SEXOASA NEMEȘ ȘI-A SCOS O COASTĂ PENTRU A-ȘI SUBȚIA TALIA?!)

Așa arată complexul din Otopeni unde va avea loc nunta fiicei lui Gigi Becali

 Gigi Becali, totul pentru pofta inimii!

Potrivit unor surse din anturajul afaceristului, Gigi Becali ar fi fost nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale. Este vorba despre o trupă de muzică machedonească, pe care patronul FCSB a ţinut neapărat să o aibă la nuntă, însă fusese antamată pentru acea dată de alți miri.

Patronul FCSB a insistat şi a scos 20.000 de euro, pe care i-a înmânat cuplului în cauză, pentru a-şi reconsidera opţiunile. Și, cum asta nu ar fi destul, lista artiștilor care vor fi prezenți la mega-evenimentul organizat de Becali este una foarte lungă și care acoperă toate gusturile. Iar, ca totul să fie la superlaviv, Gigi Becali ar fi comandat un impresionant foc de artificii, ca la Casa Regală, care va fi organizat fix în mijlocul piscinei, pe un pod de sticlă inedit. (NU RATA, AICI: ANNA A APĂRUT CU LENJERIA INTIMĂ LA VEDERE, IAR PREZENTATORUL DE LA KANAL D S-A ”PIERDUT” COMPLET…)

Cucerit de ginerele său

”Are peste 1,85 m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine”, a spus Gigi Becali la România TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...