Gigi Becali principala

Gigi Becali a scapat de ultimul sau proces in care era chemat in judecata de un coleg de celula. Becali, care este incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, intrase fara voia lui intr-un "joc" al detinutilor, pentru o zi de libertate.

In luna august, Gigi Becali avea surpriza sa primeasca o citatie la locul de detentie, unde era instiintat ca avea calitatea de parat intr-un dosar de “pretentii”, iar reclamantul era un alt detinut, care il daduse in judecata.

Gigi Becali va primi o veste deosebit de buna
Gigi Becali va primi o veste deosebit de buna

Magistratii Judecatoriei Medgidia, care primisera cererea de chemare in judecata, prin posta, au solutionat in urma cu cateva zile acest dosar, iar decizia acestora nu a surprins pe nimeni. Judecatorii solicitasera, in urma verificarilor preliminare, ca reclamantul sa precizeze exact care ii sunt pretentiile fata de George Becali, si cum acest lucru nu s-a intamplat, au anulat cererea de chemare in judecata.

Gigi Becali are probleme cu Ministerul Apararii Nationale
Gigi Becali are probleme cu Ministerul Apararii Nationale

Procese “inchipuite”

Oricat de surprins a fost Gigi Becali cand a aflat ca trebuie sa se prezinte in fata judecatorului intr-un proces pe care nu el l-a deschis, detinutii care se judeca intre ei pentru fapte inchipuite sunt lucruri obisnuite in mediul penitenciar, unde un proces inseamna pentru detinut o zi de “semi-libertate”.

Banii nu au fost niciodata o problema in familia Becali
Banii nu au fost niciodata o problema in familia Becali
Persoanele private de libertate care au un proces pe rol sunt transportate de dimineata la instanta de judecata, si ajung inapoi in celula abia pe seara, fapt care le permite sa ia contact cu lumea exterioara, sau chiar cu familia, de la distanta, in sala de judecata. Cel mai probabil, aceasta a fost si strategia gandita de reclamant, un anume Cezar Dutca!

Becali, sacait de un hot de telefoane

Cezar Dutca este autorul unei spargeri la o casa de amanet din Botosani, comisa in decembrie 2013. De acolo a furat 10 telefoane mobile si 211 lei, dar a fost prins de politisti cateva zile mai tarziu, la Bucuresti. Din cercetari a iesit la iveala ca el a mai comis si alte spargeri similare, la diferite societati si in locuintele unor persoane din Botosani.

Gigi Becali a intrat in spiritul Craciunului
Gigi Becali a intrat in spiritul Craciunului
Gigi Becali executa la Poarta Alba o condamnare de trei ani si sase luni de inchisoare, rezultata prin contopirea a doua pedepse, la care magistratii au adaugat un spor de sase luni. Becali a fost condamnat in dosarul schimbului de terenuri cu MAPN si in “Valiza”.

CITESTE SI: ULTIMA ORA! Gigi Becali, luat cu ambulanta de la Penitenciarul Poarta Alba

Aroganta tuturor arogantelor in puscarie! Gigi a aliniat colegii de celula si a strigat: "Cine-i generalul?" VEZI ce a urmat!

(M.N.)

Citeste despre:gigi becali parat, gigi becali proces, coleg gigi becali


Share On Facebook