cersetor Victoriei

Radu este tanarul care a primit un ajutor neasteptat din partea lui Gigi Becali, in urma cu doar cateva saptamani. Impresionat de drama prin care trece baiatul si familia lui, afaceristuil i-a daruit o casa.

UPDATE: Un cititor ne-a trimis astazi o fotografie cu tanarul ajutat de Gigi Becali. Radu apare in timp ce sta cu un caine in brate si cerseste

Fotografia a fost realizata astazi, 2 februarie, in Piata Victoriei
Fotografia a fost realizata astazi, 2 februarie, in Piata Victoriei
"A fost ajutat cu: casa, serviciu...etc Acum a iesit din nou la cersit! Sa vada toata lumea! NU merita ajutat!", ne-a scris cititorul pe adresa: pont@cancan.ro.

Desi atunci a facut o promisiune, pustiul nu s-a tinut de cuvant. Radu, in varsta de 16 ani cersea în Piata Victoriei îngropat în zăpadă, ţinându-şi câinele în braţe. Povestea lui a impresionat o tara intreaga, iar Gigi Becali i-a sarit in ajutor imediat ce i-a aflat povestea. I-a daruit o casa, iar baiatul a promis ca va munci cinstit. Se pare insa, ca acest lucru nu s-a intamplat. Mesajul primit pe pont@cancan.ro, marti, 2 februarie, confirma acest lucru. Un barbat care trecea prin zona Piata Victoriei a fost socat sa vada ca pustiul cersea din nou.

Tanarul s-a intors in strada
Tanarul s-a intors in strada

"Buna ziua, Numele meu este Mihai Nutu. Astazi, dupa ce am iesit de la serviciu, l-am vazut la Victoriei pe baiatul care cersea in ninsoare cu cainele in brate. Stiu ca Gigi Becali i-a cumparat o casa si a promis ca nu se mai intoarce in strada. Dar surpriza: tanarul cerseste iar, tot cu cainele in brate", a fost mesajul prmit pe pont@cancan.ro.

In urma cu o luna a impresionat o tara intreaga
In urma cu o luna a impresionat o tara intreaga

Patronul Stelei a oferit imediat ajutor, dupa ce a auzit povestea trista prin care trece pustiul de 16 ani care cerseste in Piata Victoriei, alaturi de cainele sau, pentru a-si intretine mama, fratele mai mic si o sora de numai doi anisori. "Nu stiam, astazi am aflat. Am spus ca o sa le cumpar o casa la copiii astia! Dar am o rugaminte. Sa nu se supere! Sa nu stea cu cainii in casa, sa nu ii tina in casa. Daca vor sa ma asculte. Nu e normal ca oamenii sa doarma cu cainii in casa! Eu nu o sa verific dupa aceea ce fac si ce nu fac. Daca ma asculta, bine, daca nu...'', a spus latifundiarul din Pipera, atunci cand a aflat povestea.

Livia Lixandru

Citeste despre:cersetor, cersetor piata visctoriei ajutor becali, cersetor piata victoriei intors in strada


Share On Facebook