Home » Exclusiv » Nora lui Liviu Dragnea a trecut de la Goe jr. la un alt dandy – bogătaș. Ginuța face orice să scape de Dragnea jr: acum l-a băgat în teste pe “Castron”!

Nora lui Liviu Dragnea a trecut de la Goe jr. la un alt dandy – bogătaș. Ginuța face orice să scape de Dragnea jr: acum l-a băgat în teste pe “Castron”!

De: Robert Bolan 18/08/2022 | 23:40

Când s-a căsătorit, pe 26 august 2018, cu Gina Alexandra Tătulescu, fotomodel și fiică de preot, Ștefan Valentin Dragnea a simțit că tocmai l-a apucat pe Dumnezeu de-un picior. Ulterior, s-a dovedit că fiul lui Liviu Dragnea nu pe Dumnezeu îl apucase de-un picior, ci pe dracu’, plus că ăla nu era picior, ci o altă parte a corpului care se află, ce-i drept, foarte aproape de cele două picioare, chiar între ele. Când te căsătorești cu o fiică de preot frumoasă, mult mai frumoasă decât ți-ai permite dacă n-ai avea foarte mulți bani, ai toate șansele să dai, în cele din urmă, de dracu’. Ștefan a dat. Dar a și luat-o.

O vreme, banii familiei Dragnea l-au făcut pe grăsuțul Ștefan suficient de atrăgător pentru Gina. Ștefan a pus cardul pe Gina și Gina ajungea la extaz ori de câte ori își băga cardul soțului în fanta bancomatului. Apoi, Liviu Dragnea a intrat la închisoare (în mai 2019) și acesta a fost începutul sfârșitului. Când a ieșit din închisoare, pe 15 iulie 2021, Liviu Dragnea a constatat că fii-su și noră-sa făcuseră scuba diving în toate borcanele cu miere financiară ale familiei și că majoritatea conturilor sale arătau de parcă trecuse Armata Roșie peste ele.

Atunci a decis să închidă robinetul cu bani, dar nu de tot. A raționalizat consumul de bani pentru Ștefan și Gina la doar 25.000 de euro pe lună, ceea ce lor li s-a părut mult sub nivelul cu care erau obișnuiți. (VEZI DETALII AICI)

Episodul Gina – Goe, preambulul poveștii de azi

Din momentul închiderii robinetului cu bani, rotofeiul Ștefan a stat mai mult pe la Alexandria, unde a turnat un nou episod din filmul „Teleorman Forever“, iar Gina a ars-o mai mult prin Capitală.

Apoi la orizontul patului matrimonial extra-conjugal al Ginei a apărut Goe jr., fiul unui bogătaș care a făcut zeci de milioane de euro din afaceri cu ANRP și care are multe mașini de lux, exact cum îi place Ginei.

Cu ajutorul lui Dumnezeu, Gina și Goe au plecat într-un pelerinaj pe la mânăstiri, pentru a se ruga pentru iertarea păcatelor trecute, prezente și viitoare: „Doamne, am păcătuit, ajută păcatelor mele!“.

Gina și Goe, într-unul dintre pelerinajele lor (Foto: CANCAN.RO)
Gina și Goe, într-unul dintre pelerinajele lor (Foto: CANCAN.RO)

Dumnezeu a ajutat-o pe Gina să păcătuiască cu Goe, așa cum o ajutase și pe Irinuca Tănase să păcătuiască puțin câtă vreme iubitul ei, Liviu, era la închisoare. O explicație ar fi că țeapa (dată, cât și luată) se transmite din tată-n fiu.

(CITEȘTE AICI: LIVIU DRAGNEA & IUBI IRINA S-AU DESPĂRȚIT CU BAGAJE ȘI GELOZII! MOTIVUL: O FOSTĂ RELAȚIE A SEXOASEI + REACȚIA EXCLUSIVĂ A PĂRĂSITEI)

Întâlnirea Ginei cu Moldoveanul

Cel mai recent episod care o are în epicentrul atenției pe Gina s-a petrecut în urmă cu câteva zile. Goe nu mai este de actualitate, deși ar mai fi fost câteva mânăstiri pe care el și Gina le-ar fi putut vizita împreună. (TOATĂ POVESTEA AICI)

Ce s-a întâmplat zilele trecute? Păi, s-a întâmplat că Gina a plecat de acasă, din zona Pipera, cu mașina. N-a plecat spre Alexandria, ca să-i facă un masaj anticelulitic de relaxare lui Ștefan, ci într-o cu totul altă direcție.

Pe drum, în apropierea Pieței Charles de Gaulle, s-a intersectat cu un G-Class AMG cu numere de Ungaria, condusă, firește, de un bărbat. De un tânăr din Republica Moldova, mai exact.

Gina și Moldoveanul, împreună în atractivul G Class (Foto: CANCAN.RO)
G Class-ul Moldoveanului(Foto: CANCAN.RO)

Cele două mașini au mers în tandem până în zona APACA. Ea a intrat în curtea fostei fabrici, și-a lăsat mașina acolo, posibil la un service. El a așteptat-o la intrare, pe trotuar, în mașină. „Păpușe, sânt în față, pe avari!“.

După vreo cinci minute, Gina a revenit și s-a urcat în mașina fratelui moldovean. Au plecat împreună spre nordul Capitalei.

Gina urcă în G Class-ul Moldoveanului, în zona Apaca (Foto: CANCAN.RO)
Gina urcă în G Class-ul Moldoveanului, în zona Apaca (Foto: CANCAN.RO)

Momente de neuitat după o așteptare în rond

În zona Pipera, au simțit ce au simțit și au început să se plimbe, fără țintă, prin oraș. Cu arfe de barosan, țigară de foi în dinți, ceas Rolex la mână și freză castron pe cap, nu voia să se despartă de Gina nici în ruptul cardului, așa că au mai făcut împreună câteva ture prin oraș. Într-un final au ajuns în rondul OMV Pipera…

Gina și Moldoveanul așteaptă în mașină să sosească șoferul cu Audi (Foto: CANCAN.RO)
Gina și Moldoveanul așteaptă în mașină să sosească șoferul cu Audi (Foto: CANCAN.RO)

În rondul OMV de la Pipera, au stat preț de mai multe minute în mașină. Apoi și-a făcut apariția un Audi 8 negru…cu șofer.

Gina a coborât din G Class pentru a se urca în Audi-ul condus de șoferul Moldoveanului (Foto: CANCAN.RO)

Gina a coborât din mașina Moldoveanului și s-a urcat pe bancheta din spate a mașinii Audi. Au pornit încolonați spre Pipera Plaza Mall, el și-a lăsat mașina în parcarea mall-ului, s-a urcat de-a dreapta șoferului, în Audi, și au plecat nu spre Alexandria, ca să-i facă un masaj anticelulitic de relaxare lui Ștefan, ci s-au dus la Gina acasă, unde au petrecut o oră de neuitat, în timp ce șoferul cu Audi i-a așteptat la oarece distanță casei.

Moldoveanul și Gina se îndreaptă, încolonați, spre locuința norei lui Liviu Dragnea (Foto: CANCAN.RO)

După ce și-au încheiat treaba, Gina și Moldoveanul au ieșit din casă, s-au urcat în Audi și s-au întors la Pipera Plaza. Au coborât din Audi și s-au urcat în G Class.

(VEZI ȘI: SOCRII FIULUI EX-ȘEFULUI ROMÂNIEI AU AFLAT DIN CANCAN.RO DE GINUȚA ȘI DE BĂIATUL DE MILIONAR! CE AU FĂCUT DRAGNEA JR. ȘI SOȚIA ÎNAINTE DE ÎNTÂLNIREA EI SECRETĂ CU GOE…)

Gina și Moldoveanul sunt duși de șofer înapoi la Pipera Plaza, unde se află celebru G Class (Foto: CANCAN.RO)
Gina și Moldoveanul sunt duși de șofer înapoi la Pipera Plaza, unde se află celebrul G Class (Foto: CANCAN.RO)

S-au întors în parcarea Pipera Plaza Mall, acolo unde Moldoveanul și-a lăsat Mercedesul G Class. Prima care a coborat din Audi a fost Gina nora ex boss-ului României. Acesta s-a urcat grăbită în G Class, pe locul din dreapta, față. A urmat Moldoveanul care s-a urcat și el din nou, la volan.

Gina și Moldoveanul ajung cu Audi-ul la Pipera Plaza, unde îi așteaptă G Class-ul (Foto: CANCAN.RO)

Cine este Moldoveanul cu G înscris în Ungaria…

Tânărul fiert pe nora fostului șef al României este venit din Republica Moldova. Taică-su are ceva bani. L-a pus bine pe Capitală, i-a făcut și un mic bar/cafenea prin oraș, să aibă destinație zilnică pentru G. În afară de G Class acesta ar mai avea un Bentley cu 4 uși și un Maybach. Nu stă rău. E cam ce îi trebuie Ginuței…

Moldoveanul coboară din Audi pentru a se reuni cu Gina în G Class (Foto: CANCAN.RO)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Parteneri
Ce nu s-a văzut după finalul imaginilor! O a treia persoană s-a implicat în bătaia dintre Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf. Cine e:
Ce nu s-a văzut după finalul imaginilor! O a treia persoană s-a implicat în bătaia...
FOTO. Cum mai arată Mama Natură? Roxana Ionescu recunoaște avantajele fizicului ei
FOTO. Cum mai arată Mama Natură? Roxana Ionescu recunoaște avantajele fizicului ei
Și-a dus mașina în service dar a lăsat camera pornită. Mecanicii și-au dat arama pe față când au rămas singuri
Și-a dus mașina în service dar a lăsat camera pornită. Mecanicii și-au dat arama pe...
„Este cel mai îngrășător aliment de pe pământ”. Un medic nutriționist dezvăluie
„Este cel mai îngrășător aliment de pe pământ”. Un medic nutriționist dezvăluie
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
20 de semne de ciroză. Ce indicii îți dă corpul când ai ficatul distrus
O mare ȚEAPĂ! Credeai că e mai ECO, dar TE USTURĂ la buzunar mai ceva ca...
O mare ȚEAPĂ! Credeai că e mai ECO, dar TE USTURĂ la buzunar mai ceva...
Schimbare uriașă la BANCOMATE! Este informația momentului în ROMÂNIA
Schimbare uriașă la BANCOMATE! Este informația momentului în ROMÂNIA
Reghecampf îşi botează, azi, copilul. Antrenorul participă cu ochii învineţiţi la creştinarea micuţului Liam după bătaia straşnică cu Anamaria Prodan
Reghecampf îşi botează, azi, copilul. Antrenorul participă cu ochii învineţiţi la creştinarea micuţului Liam după...
BANCUL ZILEI: O tipă cu super decolteu merge la spovedanie. Preotul, privind-o, exclamă: O, Doamne!!!
BANCUL ZILEI: O tipă cu super decolteu merge la spovedanie. Preotul, privind-o, exclamă: O, Doamne!!!
Mama Geta i-a împărtășit Getuței secretul fericirii, înainte ca aceasta să facă pasul cel mare!
Mama Geta i-a împărtășit Getuței secretul fericirii, înainte ca aceasta să facă pasul cel mare!
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Modul „diabolic” în care un tânăr s-a răzbunat pe cel cu care l-a înşelat logodnica
Sondaj de opinie în regiunea Zaporojie. Câţi alegători au votat pentru alipirea la Rusia în prima zi a referendumului
Sondaj de opinie în regiunea Zaporojie. Câţi alegători au votat pentru alipirea la Rusia în...
Simona HALEP nu s-a mai ascuns! CU CINE IESE, de fapt, în oraș după divorț. Imaginile au ajuns pe internet
Simona HALEP nu s-a mai ascuns! CU CINE IESE, de fapt, în oraș după divorț....
Soluții pentru ca frigiderul tău să consume mai puțină energie. Ce trebuie să faci
Soluții pentru ca frigiderul tău să consume mai puțină energie. Ce trebuie să faci
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Topul vedetelor care poluează cel mai mult planeta. Surpriza de pe primul loc
Video necenzurat! Cum a premeditat Anamaria Prodan bătaia cu Reghe. Adevărul despre tot scandalul
Video necenzurat! Cum a premeditat Anamaria Prodan bătaia cu Reghe. Adevărul despre tot scandalul
Anamaria Prodan, noi declarații după scandalul cu Laurențiu Reghecampf: "Din respect și dragoste pentru copiii familiei"
Anamaria Prodan, noi declarații după scandalul cu Laurențiu Reghecampf: "Din respect și dragoste pentru copiii familiei"
„Mi-am făcut analize. Am zis că se întâmplă ceva” Temerile Lorei au fost confirmate de medic!
„Mi-am făcut analize. Am zis că se întâmplă ceva” Temerile Lorei au fost confirmate de...
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf
Cine a înregistrat întreaga bătaie dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Totul e clar: 'Ai filmat?'
Cine a înregistrat întreaga bătaie dintre Anamaria Prodan și Reghecampf. Totul e clar: 'Ai filmat?'
Cele 3 arme aflate pe lista de dorințe a Ucrainei. Vestul evită să le ofere, deocamdată
Cele 3 arme aflate pe lista de dorințe a Ucrainei. Vestul evită să le ofere,...