Hagi, meci cu presa înaintea duelului Viitorul- FCSB: „Vă feriți să spuneți că e derby?!”

Autor: Cristian P
Publicat: 15/12/2019 | 02:39

Gică Hagi, managerul general al formației Viitorul Constanța a fost foarte acid la adresa mass-media la conferința de presă premergătoare duelului pe care elevii săi îl vor susține astăzi la Ovidiu cu FCSB.


Cauți mai multe predicții de top pentru weekend? Accesează pariuri1x2.ro, cel mai bun site de analiză și pronosticuri sportive din România!


„Jucăm contra unei echipe care e în formă. Noi venim după o victorie importantă în deplasare. Cred că suntem pregătiți să facem un meci bun, un meci complet. Suntem încrezători că putem face un meci foarte bun și că putem câștiga. Vă feriți să spuneți derby? Atunci o spun eu: e un derby și va fi un meci bun de ambele părți. Am dat nu știu câți jucători la U21, am câștigat trofee la juniori, a fost unul dintre cei mai buni ai noștri. Nu e un an bun, e un an excelent. Ne-am săturat de câte trofee am luat la juniori. Un an cu trofee foarte multe la Constanța, așa să puneți titlul. Suntem singura echipă care a bătut CFR-ul de două ori, înseamnă că am făcut ceva bun”, a declarat Gică Hagi la conferința de presă premergătoare duelului cu FCSB.

În turul acestei ediții de campionat, FCSB s-a impus în fața Viitorului cu scorul de 2-1 într-un meci contând pentru etapa  a VIII-a, golurile fiind marcate de Adrian Popa (min. 38), Harlem Gnohéré (min. 65), respectiv Gabriel Iancu (min. 45+1).

Partida Viitorul Constanța- FCSB va avea loc astăzi de la ora 20:30 și va fi transmisă în direct de Digi, Telekom și Look.

Citește și...