Halep a avut dreptate! O jucătoare a fost depistată pozitiv cu Covid-19 la WTA Palermo!

Publicat: 02/08/2020 | 11:26
Halep a avut dreptate! O jucătoare a fost depistată pozitiv cu Covid-19 la WTA Palermo!

În ciuda faptului că o jucătoare a fost depistată pozitiv la Covid-19, turneul WTA de la Palermo va avea loc conform programului stabilit.


Cele mai tari bilete de pariuri, analize, oferte, cote și pronosticuri le găsiți zilnic exclusiv pe pariuri1x2.ro!

WTA nu a dorit să dezvăluie numele jucătoarei, dar a specificat faptul că a fost izolată, iar turneul va avea loc conform programului stabilit inițial.

„O jucătoare a fost testată pozitiv la Covid-19 şi s-a retras din competiţie. Aceasta era asimptomatică, a fost izolată şi va primi tratamentul adecvat” se arată în comunicatul postat de WTA.

Săptămâna trecută, Simona Halep a anunțat că renunţă să participe la Palermo, fiind îngrijorată de siguranță personală. „Ţinând cont de recenta creştere a cazurilor de Covid-19 în România şi de îngrijorarea mea actuală în privinţa transportului aerian, eu am luat decizia dificilă de a mă retrage de la turneul de la Palermo. Vreau să mulţumesc directorului turneului şi ministrului italian al Sănătăţii pentru toate eforturile lor în privinţa mea.” scria campioana de la Wimbledon pe contul personal de Twitter.

Croata Petra Martic e principala favorită a turneului WTA de la Palermo

Chiar dacă Simona Halep va lipsi, alte 3 jucătoare din România au intrat pe tabloul principal de la Palermo: Sorana Cîrstea, Irina Begu și Patricia Țig. Mai mult, Gabriela Ruse și Laura Paar ar putea să le urmeze, după ce au obținut victorii în primele meciuri din calificări. Ruse a învins-o sâmbătă pe Dalila Spiteri, iar Paar a dispus de Bibiane Schoofs. Duminică, Ruse – Kaja Juvan și Paar – Aliona Bolsova sunt meciurile din ultimul tur de calificare. Pe tabloul principal, Cîrstea va juca în primul tur cu veterana Sara Errani, italianca primind o invitație din partea organizatorilor, Begu o întâlnește pe nemțoaica Laura Siegemund, iar Țig va avea un meci dificil cu a patra favorită, estona Anett Kontaveit.