HOROSCOP 10 IANUARIE: Racii trebuie să fie pe fază la oportunităţile ce survin de la locul de muncă

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec - Cuadratura dintre Soare şi Jupiter te poate determina să supraevaluezi o situaţie, să exagerezi sau să rişti în domeniul carieristic mai mult decât îţi permiţi sau decât este cazul. Ca atare, pentru a nu face o greşeală, este indicat să fii mai cumpătat, mai realist şi cu picioarele pe pământ. Energia de care dispui astăzi nu este la cote maxime, aşa că mai bine odihneşte-te sau implică-te într-o activitate relaxantă, care să îţi încarce bateriile.

Taur - Astăzi nu este indicat să faci cheltuieli ce ţin de casă, investiţii sau achiziţii, ci mai mult să prospectezi piaţa şi alternativele de care dispui. Chiar dacă o ofertă ţi se pare atractivă, ţine-ţi banii în buzunar, iar peste ceva timp ai să găseşti soluţii sau variante mai bune! Totodată, datorită conjuncţiei dintre planeta ce te guvernează, Venus, şi Neptun, planeta iluziilor şi a visării, este posibil să ai noi idealuri, dar pe care trebuie să te asiguri că le construieşti şi pe o bază reală.

Gemeni - Se poate ca în următoarele câteva zile, ca urmare a conjuncţiei dintre Venus, planeta iubirii şi Neptun, planeta imaginaţiei, a magiei şi a visării, să ai parte de clipe minunate alături de persoana pe care o îndrăgeşti. Totuşi, chiar şi aşa, este bine să păstrezi o doză de luciditate, să nu faci promisiuni pe care nu le poţi ţine, să nu iei cele mai importante decizii sau angajamente şi să fii şi responsabil!

Rac - Chiar dacă dimineaţa nu este începută cu cea mai bună energie şi stare interioară posibilă, în cea de-a doua parte a zilei zâmbetul îţi revine pe buze şi reuşeşti să te echilibrezi. O persoană de la mare depărtare îţi poate trimite un mesaj care te încântă sau care vine cu veştile bune pe care le aşteptai, mai ales în privinţa unei călătorii sau a unui ajutor pe care ţi-l oferă. Fii pe fază şi la oportunităţile ce survin de la locul de muncă, ai putea avea acum parte de un progres.

Leu - Aspectul nefavorabil dintre Soare, planeta ce te reprezintă şi Uranus, planeta neprăvăzutului, îţi poate aduce astăzi o stare de nelinişte sau de nervozitate, schimbări de atitudine sau situaţii pe care nu le-ai luat în calcul, o dorinţă mai mare de a te răzvrăti sau de a te elibera de ceea ce te apasă, precum şi un sentiment de rebeliune interioară. Încearcă să gestionezi această energie într-un mod cât mai pozitiv pentru a nu ajunge la disensiuni cu cei care te iubesc sau ţin la tine cu adevărat.

Fecioară - Dacă încă te gândeşti la vacanţă sau la timpul liber, este indicat ca în următoarea săptămână să fii mai atent la sarcinile pe care le ai de executat la locul de muncă şi să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut, mai ales dacă ai unele termene limită sau proiecte pe care le-ai amânat. Relaţia cu partenerul de viaţă poate fi mai tensionată sau să ridice unele probleme, de care este bine să ţii cont şi pe care să nu le tratezi cu superficialitate.

Balanţă - Următoarele zile te pot induce în eroare la locul de muncă, deoarece poţi întâmpina unele situaţii cărora să nu le înţelegi cauza sau cărora să nu le dai de cap, iar un proiect să se amâne şi să întâmpine dificultăţi. Nu lua totul în tragic, nu forţa lucrurile şi încearcă să înţelegi ceea ce ai de învăţat de la această situaţie, care nu a apărut în viaţa ta întâmplător, ci pentru a-ţi transmite o lecţie importantă.

Scorpion - Dacă eşti implicat într-o relaţie de cuplu, este indicat să fii mai implicat şi mai prezent, să îţi onorezi promisiunile şi să angajamentele pe care ţi le-ai luat. În acelaşi timp, dacă simţi că această legătură nu te mai reprezintă, este mai bine să fii sincer atât cu tine cât şi cu persoana implicată şi să pui punct într-un mod frumos, dar matur şi asumat. Cariera poate întâmpina unele schimbări de situaţie sau unele planuri se pot schimba, dar dacă nu te opui acestor transformări, poţi ajunge mai repede la succes.

Săgetător - Este indicat ca astăzi să fii mai tăcut, mai puţin impulsiv în comunicare şi să încerci să mediezi tensiunile ce pot apărea între tine şi unii colegi de la locul de muncă, dar şi cu unele rude. Preocupă-te mai mult de propria persoană, de proiectele pe care ţi le-ai propus şi de visele pe care deocamdată doar ţi le imaginezi, deoarece sunt mai multe şanse de a se materializa în următoarea perioadă. Dacă energia nu este la cote maxime, odihneşte-te mai mult sau relaxează-te printr-o activitate care îţi face plăcere.

Capricorn - Preocupă-te astăzi mai mult de micile amănunte ale tuturor situaţiilor cu care te confrunţi, poţi găsi erori pe care nu le-ai sesizat până acum şi care, odată rezolvate, vor scoate la iveală o nouă cale de urmat. Totodată, asumă-ţi responsabilităţile unor noi proiecte, mai ales acelea care promit câştiguri la final. Fii cu băgare de seamă la sănătate, azi se pot acutiza unele probleme netratate aşa cum trebuie.

Vărsător - Toate concepţiile de viaţă după care te ghidezi pot fi astăzi puse sub semnul întrebării datorită unei întâmplări la care asişti. Nu te opune unor învăţăminte de pe urma cărora ai multe concluzii de tras! În familie, poţi fi atras într-o discuţie care nu îţi face plăcere deoarece o poţi percepe ca pe o critică la adresa ta, dar dacă eşti flexibil şi deschis ai putea face o mare schimbare, favorabilă pentru viitorul tău.

Peşti - Familia joacă astăzi un rol important în viaţa ta, mai ales dacă ai decizii importante de luat. Cei dragi sunt alături de tine, te susţin şi te pot sfătui dacă le ceri părerea cu deschidere şi sinceritate. Totodată, tot ceea ce este legat de cămin, de casă şi de armonia interioară este mai important în acest moment, în care ai putea avea unele revelaţii de valoare, profunde sau vizionare.

Citeste despre:previziuni astrologice, toate zodiile, fiecare zodie, barbara bacauanu, destin


Share On Facebook