HOROSCOP 11 IANUARIE. Balanţele au parte de o dispută

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec - Astăzi poate fi o zi bună în care să te axezi pe treburi casnice - curăţenie, mâncare pentru cei dragi, sortarea lucrurilor care nu îţi mai sunt de folos, o reorganizare a spaţiului sau achiziţionarea unor obiecte decorative cu care să înfrumuseţezi atmosfera. La locul de muncă, unele planuri pot fi amânate sau poţi avea parte de surprize, mai ales din partea oamenilor cu care lucrezi. Păstrează-ţi cumpătul, mai ales că nimic nu se întâmplă fără un motiv.

Taur - Este posibil ca astăzi să nu reuşeşti să te concentrezi foarte bine la ceea ce ai de făcut, să fii cu capul în nori sau visător, ca atare nu te apuca de acele treburi care necesită o atenţie deosebită la amănunte, de calcule sau de învăţat. O întâlnire cu prietenii sau participarea la un eveniment monden îţi aduce relaxarea de care ai nevoie sau o convorbire în care să ai parte de o revelaţie şi de aflarea unui secret.

Gemeni - Astăzi eşti nevoit să achiţi unele datorii sau să faci calcule cu privinţă la planurile de viitor, ca atare fii foarte atent la detalii, la ceea ce îţi propui şi la oamenii care sunt implicaţi, mai ales pentru a fi realist şi pentru a şti în ceea ce te bagi sau pe cine te bazezi. Persoana pe care o iubeşti îţi poate fi alături la nivel emoţional sau se poate implica pentru a-ţi da cele mai bune sfaturi, aşa că cere-i şi ei părerea.

Rac - Luna se află în semnul tău zodiacal, de unde îţi sugerează că este o zi bună în care să te axezi mai mult pe propria persoană şi pe nevoile tale - mergi la cumpărături, fă sport, ieşi la un eveniment sau implică-te în acele activităţi care îţi fac plăcere şi de care nu ai mai avut timp în ultima perioadă. Totodată, astăzi eşti mai receptiv la stările celor din jur, mai emotiv şi mai sentimental, aspect căruia trebuie să îi oferi o conotaţie cât mai pozitivă.

Leu - Luna tranzitează casa spiritualităţii, ca atare este indicat ca astăzi să fii mai introspect sau să meditezi mai mult la problemele cu care te confrunţi. Cere ajutorul divinităţii dacă nu găseşti soluţia ce te mulţumeşte, după care nu mai interveni, având încredere că ce este mai bine pentru tine se va întâmpla. Fii mai atent şi la planurile de viitor pe care ţi le faci, unele dintre ele s-ar putea baza pe baze nerealiste sau nesolide, ceea ce ar conduce la o dezamăgire.

Fecioară - Astăzi poate fi o zi foarte tensionantă, mai ales că toată lumea apelează la tine pentru ajutor. Nu te sacrifica şi nu te împovăra peste măsură, ci axează-te pe problemele personale, rişti să nu rezolvi nici ceea ce ţi-ai propus nici solicitările celor din jur. Un prieten ţi-ar putea încurca unele planuri pe care le-aţi stabilit de comun acord, aşa că nu te baza pe el. Totodată, este indicat să aloci şi ceva timp familiei, care are nevoie de prezenţa ta acasă.

Balanţă - Dacă unele proiecte legate de casa în care stai nu au ieşit aşa cum ai preconizat, nu te întrista şi lasă puţin timpul să treacă, deoarece într-un final vei ajunge să iei cea mai bună decizie. Este posibil ca astăzi să iei parte la o dispută între două persoane dragi şi să trebuiască să mediezi situaţia, ca atare încearcă să fii imparţial şi să asculţi ambele puncte de vedere - adevărul se află undeva la mijloc.

Scorpion - Este posibil ca astăzi să îţi fie testate cunoştinţele de către o persoană care îşi doreşte să te pună la încercare. Dacă nu ştii nimic despre domeniul în care eşti provocat, este indicat să fii sincer şi să recunoşti asta, altfel rişti să faci o gafă. Domeniul străinătăţii şi al călătoriilor de lungă durată este activat de către Lună, moment în care ai putea unele veşti sau în care ai putea lua o decizie cu privire la o deplasare.

Săgetător - Dacă eşti pus în faţa unor decizii importante cu privire la locul de muncă sau a oamenilor cu care lucrezi, este mai indicat să nu te pripeşti şi să le amâni până în momentul în care eşti stăpân pe tine sau în care ai toate detaliile puse cap la cap. Totodată, nu te aglomera cu sarcini şi responsabilităţi pe care nu le poţi duce la bun sfârşit într-o singură zi, rişti să te oboseşti peste măsură şi să nu reuşeşti să dai randamentul scontat.

Capricorn - Luna se află în semnul opus zodiei tale, în Rac, aspect care predispune la unele tensiuni interioare cu privire la partenerul de viaţă, la colaboratori sau asociaţi. Este indicat să nu dai naştere unor discuţii în contradictoriu şi nici să fii impulsiv, ci mai degrabă empatic sau înţelegător cu situaţiile care survin. Totodată, nu lua decizii radicale în ceea ce priveşte munca ta sau planurile de viitor, ai putea face unele erori ce survin în urma unor false impresii.

Vărsător - Astăzi poate fi o zi foarte aglomerată în privinţa îndatoririlor pe care trebuie să le duci la bun sfârşit, aşadar organizează-te bine şi acţionează după un plan bine pus la punct. Dacă apar unele probleme de sănătate sau aceasta îţi dă semnale că ceva nu este în ordine, nu neglija şi prezintă-te la un doctor pentru un control. Este mai bine să previi sau să acţionezi din timp decât să ajungi la complicaţii costisitoare.

Peşti - Trigonul, aspect pozitiv în astrologie, dintre Lună şi Venus predispune la o zi bună pentru a petrece timpul alături de persoana pe care o iubeşti - sentimente care vă înflăcărează, o atmosferă romantică, vorbe dulci şi multă pasiune sunt cuvintele cheie ale acestui moment. În planul carierei sau în faţa altor situaţii de viaţă, apelează la intuiţie, care astăzi este la cote maxime şi te poate ajuta să iei cele mai bune decizii.

Citeste despre:horoscop, horoscop 11 ianuarie, horoscop azi, zodiac, horoscop miercuri, preziceri astrale


Share On Facebook