HOROSCOP 12 IANUARIE. Vărsătorii trebuie să fie atenţi la sănătate

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec - Aspectul de Lună plină degajă foarte multă energie, pe care este indicat să o foloseşti într-un mod cât mai pozitiv sau mai practic. Nu te lăsa dus de val în faţa situaţiilor ce apar şi nu acţiona din impuls, s-ar putea să faci unele greşeli grăbindu-te. Este o zi benefică petrecii timpului în familie, alături de cei dragi sau singur, implicându-te într-o activitate cât mai relaxantă şi reconfortantă.

Taur -  Chiar dacă astăzi ai pornirea de a spune lucrurilor pe nume acelor persoane cu care ai divergenţe, este mai bine să te abţii şi să amâni orice fel de discuţie. Ieşirile impulsive s-ar putea întoarce împotriva ta şi ar crea tensiuni şi mai mari decât până în prezent. Este o zi ideală pentru a fi petrecută alături de familie şi cei pe care îi iubeşti, aşa că menţine armonia pe toate planurile pentru a te bucura de ei.

Gemeni - Aspectul de lună plină degajă multă energie pe axa banilor, moment în care ai putea lua unele decizii cu privire la felul în care cheltuieşti sau îţi gestionezi veniturile. Nu este cel mai bun moment pentru a cumpăra diferite lucruri, aşa că nu acţiona din impuls. O veste cu privire la unele împrumuturi sau credite s-ar putea să vină către tine mai repede decât te aştepţi, ceea ce îţi poate da unele planuri peste cap.

Rac - Lună plină are loc în semnul tău zodiacal, aspect care ţi-ar putea aduce mai multe stări contradictorii, emoţii exacerbate sau o stare de nelinişte interioară. Încearcă să faci pace cu tine însuţi, să eliberezi constructiv şi pozitiv aceaată energie şi să nu o laşi să te domine sau să te conducă. Axează-te în principal pe propria persoană şi nu face compromisuri care s-ar putea să te frustreze sau să te dezechilibreze.

Leu - Planul introspecţiei este foarte bine aspectat acum, ca atare multe gânduri profunde te pot conduce către o stare de visare. Este indicat să le dai curs, să te deschizi mai mult către divinitate, către ajutorul pe care ţi-l poate oferi aceasta şi să urmăreşti mai mult semnele care ţi se arată. Chiar dacă multe ispite sau provocări vin către tine, ascultă-ţi vocea interioară şi fă cât mai multe lucruri care să te mulţumească.

Fecioară - Energia zilei în curs influenţează cercul de prieteni pe care îl frecventezi, aducându-ţi unele lecţii de care este bine să ţii cont şi să nu le neglijezi. Ideile bune pe care le-ai avut în ultima perioadă pot da naştere unui proiect în care să te implici pe termen lung şi de pe urma căruia să ai de câştigat. Totodată, planul relaţional este puternic activat, arătându-ţi direcţia în care trebuie să te îndrepţi de acum înainte.

Balanţă - Luna plină îţi activează casa carierei, a ascensiunii, a statului social şi a serviciului, aspect care definitivează unele proiecte pe care le aveai în derulare, îţi aduce soluţionarea unor probleme lucrative sau pune punctul pe i în privinţa unor decizii pe care trebuie să le iei. Unele surprize neplăcute le poţi avea din partea oamenilor cu care cooperezi, aşa că nu te baza în totalitate pe ei.

Scorpion - Perioada în care a trebuit să te documentezi sau să aduni informaţii despre un proiect s-a încheiat, ca atare este indicat să îţi sistematizezi toate ideile şi să tragi o concluzie. Fii cu băgare de seamă la răsturnările de situaţie ce privesc planul serviciului, unele planuri se pot amâna sau modifica. Relaţia cu unul dintre membrii familiei este tensionată, aşa că nu da curs provocărilor deoarece poţi ajunge la discuţii şi mai intense!

Săgetător - Luna plină de astăzi activează axa banilor, moment în care este bine să îţi achiţi datoriile restante, să îţi faci socotelile legate de buget şi cheltuieli, precum şi să iei unele decizii importante ce privesc finanţele. În această privinţă, ai putea avea şi o reuşită, dar cu condiţia de a rămâne cu picioarele pe pământ şi de a te organiza foarte bine. Dacă pleci la drum, atenţie la felul în care conduci şi la acte, ai putea avea parte de o încurcătură.

Capricorn - Luna plină se formează pe axa Capricorn - Rac, ca atare te influenţează direct, mai ales în relaţia cu partenerul de viaţă. Este indicat să nu dai naştere unor discuţii, ci mai mult să concluzionezi situaţiile, emoţiile şi sentimentele din ultimele două săptămâni. Lasă-te purtat de ceea ce simţi, dar păstrează-ţi şi luciditatea caracteristică pentru a lua cele mai bune decizii pentru tine, dar şi pentru cei implicaţi.

Vărsător - Aspectele tensionate ale zilei în curs implică şi planeta ce te guvernează, Uranus, aşadar menţine-ţi cumpătul dacă cineva te provoacă, nu vorbi peste măsură şi nu exagera, nu iniţia discuţii în condradictoriu şi fii pregătit cu un plan de rezervă dacă cel pe care ţi l-ai propus se dă peste cap. Totodată, fii cu băgare de seamă la sănătate, aceasta îţi poate aduce nişte semnale pe care este indicat să le iei în seamă.

Peşti - Acolo unde există, copiii sunt astăzi o sursă de îngrijorare sau de decizii pe care trebuie să le iei, fiind atent la starea lor de bine sau la trăirile interioare. O concluzie importantă ai putea trage şi în privinţa persoanei iubite, mai ales faţă de situaţiile ultimelor două săptămâni, care au încercat să îţi atragă atenţia cu ceva! Creativitatea este la cote maxime, ca atare profită de acest aspect pentru cele mai ingenioase soluţii.

Citeste despre:horoscop, horoscop 12 ianuarie, horoscop joi, zodiac, preziceri astrale


Share On Facebook