HOROSCOP 3 IANUARIE. Scorpionii vor fi în încurcătură din cauza...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec - Venus, planeta relaţiilor, începe să tranziteze de astăzi casa secretelor, dar şi a karmei. Este indicat să fii cu băgare se seamă dacă începi acum o relaţie, ar putea să fie una ascunsă, interzisă sau cu multe probleme ce nu le poţi intui încă. Dacă deja eşti căsătorit sau într-o relaţie stabilă, aceasta ar putea trece printr-un impas, printr-un moment în care predomină neînţelegerile sau printr-o perioadă cu multe lecţii de învăţat.

Taur - Planeta ce te guvernează, Venus, intră de astăzi în semnul zodiacal al Peştilor, aspect care ţi-ar putea induce o stare de idealizare, de visare, de introspecţie, dar şi multe iluzii sau aşteptări care nu se concretizează. Este indicat să îţi menţii şi o doză de realism, iar visele pe care le ai să se fundamenteze şi pe ceva serios, palpabil sau concret. Casa prietenilor şi a socializării este şi ea activă, aşa că profită de acest moment pentru a ieşi în oraş, pentru a te întâlni cu cei apropiaţi sau pentru a participa la diferite evenimente mondene.

Gemeni - Mica benefică a astrologiei tranzitează în următoarea perioadă domeniul carierei, al poziţiei sociale şi a prestigiului, aspect care te pune mai mult în valoare, îţi aduce şansa unei angajări sau a unei promovări, dar şi proiecte favorabile de pe urma cărora să ai de câştigat. Profită de acest moment pentru a-ţi seta noi idealuri, pentru a face un pas înainte sau pentru a culege roadele unei munci deja încheiate.

Rac - Domeniul călătoriilor este bine aspectat pentru tine în următoarea perioadă de o lună, aşa că ai putea pleca la drum către o destinaţie demult visată, în care să te relaxezi, să îţi încarci bateriile şi de unde să te întorci cu forţe noi, proaspete. Totodată, în ianuarie, ai putea afla multe informaţii noi, te-ai putea îmbogăţi intelectual sau ai putea schimba filosofia de viaţă după care te ghidezi cu una mult mai favorabilă ţie.

Leu - Deşi ai putea fi tentat să rişti în faţa unor propuneri ce vizează câştigurile financiare, este indicat să fii şi prudent deoarece te poţi înşela. Adună întâi toate informaţiile de care ai nevoie pentru siguranţa ta, sfătuieşte-te cu un profesionist sau mai cere o părere persoanelor ce au experienţă. Un proiect început de mai mult timp se poate finaliza acum într-o manieră bruscă sau care nu îţi face plăcere.

Fecioară - Venus, planeta iubirii, activează casa căsătoriei, a cuplului şi a relaţiilor de lungă durată, moment în care ai putea revigora legătura cu partenerul de viaţă sau ai putea cunoaşte pe cineva în cazul în care eşti singur. Totodată, este un moment bun în care să te asociezi sau în care să începi o colaborare profesională de pe urma căreia să ai de câştigat. Dacă o relaţie mai veche nu te mai avantajează, acum ai putea să o redefineşti sau să o finalizezi.

Balanţă - Luna se află astăzi în casa serviciului, a rutinei zilnice, dar şi a responsabilităţilor, oferindu-ţi ocazia de a te organiza mai bine, de a începe un nou ciclu legat de muncă şi de a a-ţi seta noi priorităţi. Totodată, este un moment bun în care să faci ordine şi curaţenie în casă, în spaţiul în care lucrezi sau să revezi vechi proiecte care nu mai funcţionează aşa cum îţi doreşti. Atenţionarea vine în domeniul sănătăţii, care îţi poate aduce mici neplăceri.

Scorpion - Te poţi aştepta astăzi la un moment cu o încărcătură energetică deosebită în domeniul iubirii, al sentimentelor şi al relaţiei in care te afli, prilej cu care să te conectezi emoţional mai mult la partenerul de viaţă şi în care să îţi destăinui şi să împărtăşeşti cele mai profunde emoţii. În acelaşi timp, cu ajutorul creativităţii şi al intuiţiei, ai putea simţi sau prevedea soluţii la multe din problemele cu care ai intrat în 2017.

Săgetător - Chiar dacă în ultimul timp ai avut multe cheltuieli, iar domeniul financiar te pune pe gânduri, este indicat să nu te strezezi foarte mult, mai ales că cele mai bune soluţii de a ieşi din impas vor veni singure către tine. Petrece mai mult timp acasă, în familie, înconjurat de cei pe care îi iubeşti, iar conexiunea ce vă leagă te va ajuta să te relaxezi, să te destinzi şi să îţi linişteşti sufletul.

Capricorn - Conjunţia dintre Lună şi Marte ar putea să îţi creeze impulsivitate în felul în care comunici, dar şi grabă în faţa unor informaţii pe care le afli. Este indicat să filtrezi ceea ce vine către tine, să nu dai crezare tuturor vorbelor, dar să fii şi răspicat sau clar atunci când vrei să te faci înţeles. Totodată, fii cu băgare de seamă la graniţa dintre adevăr şi minciună, care acum s-ar putea să fie foarte fină şi să îţi creeze unele iluzii sau dezamăgiri.

Vărsător - Deşi astăzi este activat domeniul banilor, ai putea fi tentat să cheltui peste măsură sau să apreciezi într-un mod eronat raportul dintre calitate şi preţ. Ca atare, amână deciziile legate de investiţii, fii prudent şi nu te lansa în discuţii ce au ca miză banii sau promisiunile legate de câştiguri. Este un moment bun în care să te găndeşti mai mult la felul în care îţi poţi creşte veniturile, dar nu şi în care să acţionezi.

Peşti - Venus, planeta iubirii, a relaţiilor, dar şi a câştigurilor, intră astăzi în semnul tău zodiacal. Ca atare, urmează o perioadă în care vei fi mult mai atractiv, mai şarmant, mai vulnerabil în faţa emoţiilor, dar şi mai productiv. Profită de acest aspect astral pentru a intra într-o relaţie, pentru a te impune sau pentru a ieşi în evidenţă, dar şi pentru a-ţi schimba aspectul fizic. Ţi-ai putea propune o schimbare a lookului, a vestimentaţiei sau chiar a stilului.

Citeste despre:toate zodiile, horoscop, previziuni astrologice, barbara bacauanu


Share On Facebook