HOROSCOP 4 IANUARIE. Peştii ar putea fi taxaţi pentru...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec - Unele aspecte nefavorabile ale relaţiei de iubire în care eşti implicat pot ieşi la suprafaţă cu o mai mare putere pentru a fi sesizate, reglate şi discutate. În funcţie de ceea ce îţi doreşti de la partener, este indicat să acorzi o mai mare importanţă acestui aspect şi să pui punctul pe i. Totodată, dacă eşti într-un parteneriat nepotrivit la locul de muncă, acesta se poate termina sau se poate reconfigura. Important este să sesizezi care este cea mai favorabilă direcţie în care trebuie să te îndrepţi şi să porneşti către ea cu încredere.

Taur - Prin evenimentele următoarei perioade poţi primi unele lecţii de viaţă prin care să îţi ajustezi comportamentul şi prin care să înţelegi unele greşeli pe care le-ai făcut în trecut. Fii deschis, flexibil, înţelept şi îmbrăţişează ceea ce vine către tine cu pozitivism, deoarece ai şansa de a evolua. Starea de sănătate îţi poate aduce şi ea unele neplăceri, dar echilibrând ceea ce simţi în interior poţi depăşi orice problemă.

Gemeni - Venus, planeta iubirii şi semnificatoarea relaţiei în care eşti implicat, este în următoarele zile în aspecte negative. Ca atare, este indicat să fii mai atent la partenerul de viaţă, la trăirile sale şi la modul în care te raportezi la el, deoarece unele probleme se pot declanşa între voi. Unele răni ale trecutului se pot vindeca acum sau se pot redeschide, totul depinzând de atitudinea şi abordarea cu care îmbrăţişezi ceea ce vine către tine.

Rac - Relaţia cu membrii familiei sau cu prietenii poate suferi unele modificări, mai ales în acele aspecte care nu îţi mai sunt favorabile, dar pe care refuzi să le sesizezi sau să le rezolvi. Este indicat să te apleci cu o mai mare profunzime asupra lor şi să încerci să le oferi o conotaţie pozitivă. Totodată, unele aspecte legate de casa în care stai sau problemele nerezolvate ale trecutului îţi pot da bătăi de cap, ca atare încearcă să le rezolvi acum pentru a nu se mai întoarce în viitor.

Leu - Este indicat ca în următoarele zile să fii mai precaut faţă de deplasările pe care le ai de făcut, precum şi de toate actele, documentele, înscrisurile sau contractele pe care le ai de făcut, deoarece îţi pot aduce unele neplăceri. Totodată, dacă ai de susţinut unele examene, este indicat să te apuci de învăţat pentru a le trece cu brio. Acolo unde este cazul, relaţia cu fratele, cu sora sau cu nişte rude se poate modifica.

Fecioară - Domeniul financiar nu este foarte bine aspectat în următoarele zile, ca atare fii mai precaut la banii pe care eşti dispus să îi cheltuieşti, la negocierile salariale pe care le susţii, precum şi la veniturile pe care le-ai pus în puşculiţă. Cu aceste conjuncturi astrale şi a evenimentelor ce apar în viaţa ta, ţi-ai putea modifica concepţia despre valoare materială şi ai putea înţelege unele aspecte legate de filosofia de viaţă după care te ghidezi.

Balanţă - Este indicat ca zilele acestea să fii atent la banii pe care i-ai împrumutat, la credite, la afaceri sau la banii din conturi deoarece pot apărea unele probleme neaşteptate, care să te dea peste cap. Totodată, datorită conjuncţiei planeteti Venus, guvernatoarea ta, cu Nodul Sud, linia destinului negativ, este bine să acorzi o mai mare importanţă sănătăţii, corpului fizic şi vechilor afecţiuni cu care te-ai confruntat.

Scorpion - Este posibil ca în această perioadă să existe unele dezechilibre în relaţia de cuplu - vechi probleme nerezolvate să revină în actualitate, nemulţumirile să ia amploare, iar între voi să existe tensiuni care se cer armonizate cât mai urgent. Încearcă să înţelegi în profunzime ceea ce se întâmplă şi să nu fii superficial. Totodată, o lecţie legată de suflet sau de atitudinea ta faţă de spiritualitate poate fi învăţată în acest moment.

Săgetător - Planeta ce în horoscopul tău general semnifică locul de muncă, colegii, responsabilităţile zilnice şi serviciul în general nu este foarte bine aspectată în următoarele zile. Ca atare, este indicat să acorzi o mai mare importanţă acestui domeniu şi să pui la punct toate acele detalii care nu sunt încă clare sau foarte bine definitivate. În acelaşi timp, relaţia cu un prieten poate suferi unele dezechilibre sau se poate termina dacă ceea ce vă leagă nu este construit pe baze serioase şi stabile.

Capricorn - În următoarea perioadă se încheie un ciclu legat de cariera ta sau de unele proiecte la care ai lucrat. Este indicat să renunţi la acele aspecte care nu îţi mai fac bine, să faci curăţenie în jurul tău şi să nu încerci să surescitezi relaţiile care nu mai au valoare pentru tine. Făcând loc în viaţa ta, dai ocazia altor lucruri să apară şi unui nou început să se formeze. În acelaşi timp, acordă mai multă importanţă relaţiei de iubire, care ar putea trece printr-un dezechilibru.

Vărsător- Unele aspecte legate de casa în care locuieşti, de locul în care lucrezi sau de alte spaţii şi terenuri îţi pot aduce neplăceri în următoarele câteva zile. Poate fi un moment în care trebuie să renunţi la ceea ce te împovărează şi nu te mai reprezintă sau în care trebuie să pui la punct ceea ce ai tot amânat şi neglijat. Totodată, relaţia cu unul din membri familiei trebuie reglată şi repoziţionată aşa cum este mai bine pentru ambele părţi implicate.

Peşti - În această perioadă poţi fi taxat pentru unele vorbe pe care le-ai aruncat fără să gândeşti, pentru promisiunile pe care nu ţi le-ai respectat, pentru secretele pe care le-ai ascuns sau, acolo unde este cazul, pentru denaturarea adevărului. Este indicat să îţi asumi răspunderea pentru greşelile făcute şi să tragi concluzii importante după care să te ghidezi în viitor. Totodată, fii cu băgare de seamă la datorii sau la banii pe care i-ai împrumutat altor persoane, acestea ar putea să îţi aducă unele neplăceri.

Citeste despre:horoscop, fiecare zodie, barbara bacauanu, toate zodiile, previziuni astrologice


Share On Facebook