HOROSCOP 6 IANUARIE. Săgetătorilor le este indicat să...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec - Toate concepţiile de viaţă după care te ghidezi pot fi astăzi puse sub semnul întrebării datorită unei întâmplări la care asişti. Nu te opune unor învăţăminte de pe urma cărora ai multe concluzii de tras! În familie, poţi fi atras într-o discuţie care nu îţi face plăcere deoarece o poţi percepe ca pe o critică la adresa ta, dar dacă eşti flexibil şi deschis ai putea face o mare schimbare, favorabilă pentru viitorul tău.

Taur - Indiferent de stadiul intelectual în care te afli, în următoarea perioadă ai putea afla multe lucruri interesante, chiar de la acele persoane pe care le desconsiderai sau pe care nu le luai în calcul. Ca atare, nu fi orgolios şi deschide-ţi mintea pentru a primi noi informaţii, utile pentru dezvoltarea şi evoluţia ta. În relaţia de cuplu, ai putea afla unele secrete despre partener, iar aceste noi amănunte pot solidifica şi mai mult legătura dintre voi.

Gemeni - Dacă îţi propui ceva, ţine-te de treabă şi perseverează pentru că vei ajunge repede la o reuşită. O propunere poate veni către tine printr-un prieten, dar este bine să o judeci bine înainte de a da un răspuns final şi de a te implica cu tot sufletul. Dacă eşti singur, în următoarea perioadă ţi-ai putea întâlni sufletul pereche, iar dacă eşti alături de cineva, ai putea lămuri unele disensiuni care v-au dat bătăi de cap.

Rac - Tot ceea ce îţi doreşti se poate împlini dacă eşti foarte ferm în planurile pe care le ai, deschis către miracole şi sigur că ţi se poate materializa. Ca atare, este bine să pui pe hârtie toate dorinţele tale, după care să le încredinţezi divinităţii. O hotărâre de viitor importantă pentru tine o poţi lua dacă te sfătuieşti cu partenerul de viaţă, care poate veni către tine cu o soluţie salvatoare, la care nu te-ai gândit.

Leu - Eşti talentat şi creativ, însă reuşita la care speri depinde de implicarea ta totală, de determinare şi perseverenţă. Este bine să nu renunţi la ceea ce ţi-ai propus chiar dacă apar unele blocaje sau amânări, deoarece până la urmă vei reuşi. Totodată, pentru a te simţi bine, răsfăţul, relaxarea, îngrijirea propriei persoane, sportul şi dieta ar trebui să fie cuvintele care să definească perioada în curs.

Fecioară - Această perioadă este dedicată în cea mai mare parte găsirii unei zone de confort emoţional, unde să te simţi balansat şi echilibrat. La acest aspect pot contribui şi prietenii, membrii familiei sau persoana iubită, aşa că deschide-te către ajutorul şi suportul pe care aceştia ţi-l oferă. Venus din casa a VII a îţi oferă ocazia unor parteneriate sau a unor colaborări care să îţi aducă avantaje pe termen lung.

Balanţă - Cu Jupiter în semnul tău zodiacal, te afli într-o perioadă prosperă, de care ar trebui să profiţi cât mai mult. Chiar dacă eşti susţinut astral, nimic nu îţi vine cadou, ca atare este nevoie de muncă şi de implicare, iar succesul nu va întârzia să apară. Găseşte calea de mijloc între carieră şi familie, astfel încât să te simţi confortabil şi cu munca pe care o depui, dar şi foarte echilibrat interior atunci când ajungi acasă.

Scorpion - Chiar dacă în general cariera şi banii sunt cei care contează pentru tine, în următoarea perioadă este bine să te axezi mai mult pe familie şi pe cei dragi, faţă de care trebuie să îţi asumi mai multe responsabilităţi. Petrece mai mult timp acasă, ascultă ceea ce au să îţi comunice cei dragi, implică-te în problemele lor, rezolvă şi dă dovadă de compasiune. În relaţia de cuplu, este o perioadă în care dispui de multă pasiune, şarm şi magnetism.

Săgetător - Mercur, planeta comunicării, este retrogradă în semnul tău zodiacal, moment în care ai putea să fii mai instrospectiv, mai meditativ şi mai îngândurat, mai ales cu privire la acele aspecte care sunt relevante pentru tine şi pentru planurile pe care le ai. Este indicat să faci o retrospectivă la tot ceea ce a fost, să tragi concluzii importante şi să înveţi ceea ce ai nevoie pentru a progresa. Nu lua decizii importante şi nu acţiona până după data de 9 ianuarie.

Capricorn - Conjuncţia Lunii cu Uranus predispune la unele schimbări neaşteptate, aşa că nu te baza pe planurile pe care ţi le-ai făcut, mai ales la locul de muncă. Este mai indicat să revezi paşii pe care i-ai făcut până acum, să descoperi erorile de judecată după care te-ai ghidat şi să stabileşti o nouă strategie de lucru. Totodată, nu este o zi ideală pentru planurile făcute în doi, acestea ţi-ar putea aduce surprize pe care nu le-ai luat în calcul.

Vărsător - Planeta ce te guvernează, Uranus, este astăzi conjunctă cu Luna, moment în care ai putea demara planuri noi la locul de muncă sau ai putea avea parte de unele schimbări. Legătura cu un coleg este foarte importantă, aşa că pune accent pe ea, acordându-i o mai mare atenţie. În acelaşi timp, un prieten cu care ai întrerupt relaţia se poate întoarce în viaţa ta, iar discuţia cu acesta este revelatoare.

Peşti - Majoritatea planetelor se află în semnul tău zodiacal, aşa că în următoarea perioadă eşti în lumina reflectoarelor. Setează-ţi noi planuri de viitor, ieşi în evidenţă, pune accent pe promovarea ta şi ai mai multă încredere în forţele personale deoarece acum poţi fi remarcat mult mai uşor. Mercur retrogradează în această perioadă în casa carierei tale, aşadar pune accent pe revizuirea unor proiecte mai vechi.

Citeste despre:zodii, astre, toate zodiile, barbara bacauanu, destin, previziuni astrologice


Share On Facebook