HOROSCOP 7 IANUARIE. Leii îşi dau seama că...

Cu o vastă pregătire în domeniul ştiinţelor spirituale şi cu peste 8 ani experienţă în consilierea personală a oamenilor, Barbara Băcăuanu este formator şi astrolog autorizat, numerolog, autor de carte, redactor la mai multe reviste de specialitate, consultant Feng Shui, membră a Asociaţiei Astrologilor din România şi fondatoarea Şcolii de Ştiinte Spirituale din Bucureşti. (Citeşte aici informaţii complete despre Barbara Băcăuanu, autoarea zodiacului CANCAN.ro).

Berbec - Conjuncţia dintre Soare şi Pluto activează casa carierei, iar trigonul pe care îl fac acestea cu Luna din casa banilor ajută pentru a primi veşti bune, pentru a face un progres, pentru a purta o negociere sau pentru a stabili o nouă cale de urmat. Totodată, aceste aspecte pun accent şi pe iubire, care astăzi poate ajunge la o mai mare profunzime. Pune accent pe ceea ce îţi doreşti cu adevărat şi pe ceea ce simţi.

Taur - Relaţiile de prietenie din care faci parte pot trece acum nişte cumpene în sensul în care poţi renunţa la acei oameni cu care nu te mai înţelegi, nu mai ai aceleaşi afinităţi sau preocupări sau cu care nu mai eşti pe aceeaşi lungime de undă. În acelaşi timp, poţi întâlni alte persoane, mult mai aproape de sufletul tău şi de ceea ce ai devenit, cu care să legi prietenii de durată. Dorinţele pe care le lansezi în acest moment în Univers au darul de a se materializa mult mai repede!

Gemeni - Fii cu mare băgare de seamă la actele pe care le ai în grijă, la documente importante, autorizaţii, carduri, contracte, permise sau legitimaţii deoarece este un moment în care s-ar putea pierde sau deteriora. Totodată, poate fi acel moment în care obţii unele hârtii oficiale, în care intri în legalitate sau în care finalizezi un curs cu diplomă autorizată. Informaţiile pe care le primeşti acum îţi deschid uşi pe termen lung şi te ajută să progresezi la nivel intelectual.

Rac - Familia este cuvântul cheie al zilei în curs - rezolvări ale unor situaţii din trecut, decizii luate împreună sau discuţii ce vizează relaţia dintre voi. În funcţie de felul în care te raportai până în prezent la aceste aspecte, acum ar putea apărea unele schimbări care să te influenţeze şi pe viitor. Încearcă să te raportezi la tot ceea ce survine cu o mai mare aplecare, cu dorinţă de mai bine, cu maturitate şi cu mare înţelepciune.

Leu - În această perioadă ai ocazia de a redefini colaborările şi parteneriatele din care faci parte. Dacă acestea nu îţi aduc beneficii, dacă nu faci parte din cele mai bune combinaţii şi dacă nu mai sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, acum îţi poţi da seama de asta, te poţi îndepărta şi o poţi lua pe propriul drum. În acelaşi timp, este un moment bun de a cunoaşte alte persoane, de a semna sau de a contracta noi alianţe, care să se perfecteze pe termen lung de acum înainte. Şi în relaţia de cuplu pot apărea unele schimbări şi poţi avea unele revelaţii, ca atare ia cea mai bună decizie pentru viitorul tău.

Fecioară - Dacă eşti mai organizat şi mai determinat în rezolvarea planurilor pe care ţi le-ai făcut, urmează să ai parte de o reuşită foarte frumoasă. În planul sentimental, partenerul de viaţă este alături de tine şi te susţine afectiv, ceea ce îţi aduce mult confort interior. Menţine această armonie care s-a creeat între voi, aţi putea trece relaţia la un nivel mult mai profund în această perioadă. Totodată, secretele pe care vi le împărtăşiţi vă ajută să vă înţelegeţi mai bine unul pe celălalt.

Balanţă - Relaţia dintre tine şi un prieten poate conduce către o alianţă profitabilă, care să îţi aducă nişte venituri în plus, dar pentru asta este nevoie şi de un risc, de o discuţie asumată şi de o strategie bine pusă la punct. Tot ceea ce ţine de case, terenuri, proprietăţi sau spaţii lucrative poate intra acum în atenţia ta, mai ales printr-o situaţie cu care te confrunţi şi care se cere rezolvată cât mai repede.

Scorpion - Cuvintele pe care le rosteşti au o mai mare forţă în acest moment, ca atare încearcă să menţii un dialog pozitiv faţă de toţi interlocutorii tăi. Nu afirma lucruri care ar putea să doară, acuzaţii sau jigniri. Este indicat să spui sau să scri acele situaţii pe care le doreşti materializate în viaţa ta, declaraţii sicere şi frumoase, precum şi situaţiile ideale la care îţi doreşti să iei parte în următoarea perioadă.

Săgetător - Trigonul dintre Lună şi Nodul Nord, linia destinului pozitiv, te poate ajuta astăzi să faci un salt înainte în carieră, să conştientizezi drumul pe care trebuie să mergi sau să ţi se deschidă o uşă prin care trebuie să treci. Totodată, conjuncţia dintre Soare şi Pluto, ce are loc în casa veniturilor şi a valorilor personale, te-ar putea ajuta să iei o decizie ce ţine de bani sau să îţi ofere o oportunitate prin care să câştigi mai bine.

Capricorn - Astăzi ai parte de o mai mare forţă interioară, de un psihic mai puternic şi de tărie de caracter în faţa tuturor situaţiilor ce îţi apar în cale. Foloseşte-te de această energie într-un mod pozitiv, altfel ai putea distruge unele relaţii sau proiecte la care ai lucrat până în prezent. Legătura cu o persoană aflată la distanţă ţi-ar putea aduce unele realizări, ca atare caută să înţelegi care este rolul acesteia în viaţa ta.

Vărsător - Trigonul dintre Lună şi Soare favorizează crearea unei legături profesionale care să te ajute să progresezi, ca atare fii atent la oportunităţile ce apar astăzi, precum şi la propunerile ce ţi se fac! Relaţia cu partenerul de viaţă poate fi mai intensă astăzi, dar şi presărată de unele tensiuni ce survin ca urmare a geloziei sau a posesivităţii. Fii cu băgare de seamă pentru a nu face unele greşeli care să vă dezechilibreze.

Peşti - Este o zi favorabilă petrecerii timpului alături de persoana pe care o iubeşti, în care declaraţiile frumoase ajung direct la suflet şi în care legătura voastră poate deveni mai intensă sau mai profundă. Nu te da în lături în a afirma ceea ce simţi şi ceea ce îţi doreşti. Totodată, o propunere s-ar putea transforma într-un parteneriat valoros pentru tine, de durată şi cu beneficii pe termen lung.

Citeste despre:previziuni astrologice, toate zodiile, fiecare zodie, barbara bacauanu, destin


Share On Facebook